Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná koprodukční minisérie z prostředí jadranské riviéry a pobřežní policie je volným pokračováním minisérie Pod hladinou. Tým, ve kterém v době sezony v rámci pomoci českým turistům slouží i dva Češi, řeší případy, které souvisí s mořem, přípobřežní plavbou a marinou, kde dochází k podivným krádežím, ale také problémy českých a slovenských občanů na souši. Zároveň se tu rozmotává tajemství hlavního hrdiny – českého policisty, bývalého potápěče Honzy Zacha, který přijíždí na Jadran, aby uzavřel svou minulost (prima+)

(více)

Recenze uživatele tata22 k tomuto seriálu (5)

Epizoda 1 (2023) (E01) 

No, zatím to snad ani  nazvat kriminálkou nejde. Budeme doufat, že se to nějak vylepší. Zatím to byla asi zábava hlavně pro štáb, který si zjevně užíval krás Chorvatska. A Sandra tedy chybí moc. Přeci jen vnesla do předchozího Slapského předchůdce šarm, ženskou krásu, laskavost, lásku a příjemné pokoukání. Ale třeba dojde v Chorvatsku i na to... Držím palce ale bojím, bojím... ()

Epizoda 2 (2023) (E02) odpad!

Jejda, jejda. Tak tohle je tedy malér. Zřejmě to vypadá, že si štáb chtěl udělat hezkou dovolenou u moře a nějak zapomněli, že mají točit "Krimi/Drama".  Místo toho točí selanku pro starší osamělé a životem unavené ženy. Na to se ani v dobré víře dívat nedalo. Úžeh ? Ohníček ? Ztracený syn ? To myslíte dámy vážně ? Chápu, že na Primě se dá natočit lecos ale tohle je opravdu přes čáru. Velká škoda peněz, které se mohly utratit smysluplněji. Nechápu, že komerční TV si tohe dovolí odvysílat. To tam není nikdo soudný, který to včas zarazí ? Chudáci herci... ()

Epizoda 3 (2023) (E03) odpad!

Neuvěřitelné. Já, ve svém bezbřehém optimismu jsem uvěřil, že snad první dav díly byly omyl. Bohužel nebyly. Tohle se snad už ani nedá komentovat... Je mi smutno, když vidím za co všechno je TV Prima ochotna utrácet peníze. Doufám, že dramaturg bude na hodinu propuštěn a a obě autorky navždy vyškrtnuty ze seznamu scénáristů a začnou se život nějak poctivě. Třeba umí dobře háčkovat nebo tak něco... ()

Epizoda 5 (2023) (E05) odpad!

Bomba. Konečně pořádný díl plný napětí. Skvělá zápletka s řízkem. Za to by se nemusela stydět ani Agáta Christie. A jak to naši chlapci parádně, rychle a skvěle vyřešili. Opravdový thriller tak já má vypadat. A Eda - další bomba. Charismatický, odvážný a skvělý policista neváhal nasadit vlastní život. To napětí by se dalo krájet. Nemohl jsem odtrhnout oči od obrazovky. Něco podobného člověk hned tak neuvidí. Myslím, že to děvčata vymyslela skvěle. Ten seriál se bude prodávat po celém světě jedna radost. Tisíce děkovných dopisů. Jen tak dál, níž už se snad ani klesnout nedá.... ()

Epizoda 6 (2023) (E06) 

Takže nakonec nám z toho děvčata udělala červenou knihovnu. Zoran je v očích autorek zřejmě "Alfa samec", kterému do náručí padá každá hezčí holka na Jadranu. Některé se kvůli němu i zasebevraždí. A Eda, taky borec. Neumím si představit, že by se do toho prosťáčka mohla zamilovat vůbec nějaká dívka, natož jedna z nejhezčích široko daleko. Kromě toho jeho "zachraňování" dítěte byl zas vrchol kriminalistické práce. Děvčata, děvčata, tohle vážně myslíte vážně ???? Proberte se prosím a vážně běžte dělat nějakou jinou práci. Psát "Drama/Krimi" není vážně nic pro Vás. Co takhle nějaké domácí práce nebo zahrádka ? ()

Reklama

Reklama