Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drama z originální produkce HBO o tom, že kdo má podporu médií, má všechno. Americký fotbal není jen zábavná hra, je to také velký byznys, ve kterém jde o pěkný balík dolarů. Dva mediální magnáti si umanou, že získají jedno fotbalové mužstvo. Dosud spolu soupeřili jen podle "pravidel", ale když se jedná o sport, jdou všechny ohledy stranou. Na světlo se dostává to, co zatím bylo skryto, a válka začíná ... (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Hořká satira - s jistou nadsázkou - na téma >kdo z koho< ;-) . . . "Děti by se měly modlit za své otce, jinak jim hrozí nebezpečí, že budou platit za jejich hříchy..." Toť citace z filmu... Svatá pravda, i když víra nakonec nic neznamená, že... Nu - i tak... I přes televizní produkci neobvyklé a působivé drama s vynikajícími hereckými kreacemi G.B. a B.K. v rolích pánů, co mají >pár kostlivců< ve skříních a ve své pýše a neústupnosti neotálí tyto proti sobě použít i za cenu možného praktického sebezničení... Skoro jako ze >života< . . . :-// ()

Stegman 

všechny recenze uživatele

Film o tom, že dva "Berlusconiové" vyhrotí své spory až do příliš osobní roviny. Trochu jsem očekával něco o manipulaci s veřejným míněním, tedy něco jako Vrtěti psem. Když jsem viděl, že příběh se tudy ubírat nebude, smířil jsem se s tím. Utěšoval jsem se, že i tak ten příběh má potenciál. Bohužel, v mých očích zůstal nenaplněn: 1) Často jsem netušil, jestli to myslí jako pokus o prostoduchý vtip, o satiru nebo o co vlastně. Tvůrci jako by až do konce pořádně nevěděli jaký žánr, jak velkou nadsázku zvolit. 2) Dost nuda, pointa taky nic moc. ()

cityman 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tenhle film šel rovnou na video, protože souboj dvou bohatých magnátů Gabriela Byrneho a Ben Kingsleyho je naprosto fantastický. Způsoby, které oba vymýšlejí aby "přečůrali" toho druhého, jsou skvělé a oba herci podávají více než dobré výkony. Zábavně černo-černé! :o) ()

Reklama

Reklama