Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joey Boca (Kevin Kline) je natolik posedlý životem, že vůbec neví, co se sebou. Přátelé, jídlo, hrátky, sex... všeho si užívá plnými doušky. Je majitelem tacomské pizzerie, má oddanou ženu Rosalii (Tracey Ullmanová), dvě roztomilé děti a nezměrnou chuť do života, která jej nutí vyvádět naprosté šílenosti – například spát s tolika milenkami, že se v nich sám ztrácí. Rosalie si odmítá připustit, že je jí manžel nevěrný. Když už se ale nemůže nadále vyhýbat pravdě, sama je nucena udělat něco šíleného – pokusí se Joeyho s pomocí své jugoslávské matky (Joan Plowrightová), lehce nekonvenčního, duchovně založeného kamaráda a dvojicí naprosto neschopných zabijáků (William Hurt a Keanu Reeves) zavraždit. (HBO GO)

(více)

Recenze (64)

RHK 

všechny recenze uživatele

Americká komedie o extrémně nevěrném italském manželovi a jeho ženě a tchýni, které vyžadovaly jako trest jeho zabití. Příliš legrační mi to ani nepřipadalo a chvílemi jsem se nudil. Tipoval bych ale, že ženám se tenhle film bude líbit výrazně více... Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=vaI3G7tB_JE ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„When somebody shoot you in the head, it makes you think..“ Skvělý K.Kline jako imortální pizza boy se záletavými sklony vs. amatérské vražedné seskupení kolem jugoslavské tchýně Joan Plowright. Břitký humor, chytrý scénář, spousta italského a balkánského klení a ve zcela jiném kmitočtu se pohybující dvojice smažek Reeves a Hurt. Natočeno podle skutečné události a víte co? Já tomu věřím.. ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli se v té době válely davy diváků smíchy po podlaze, ale po třiceti letech už je to strašlivě blbá (tím není myšleno zábavně dementní ala Blbý a blbější) komedie plná nudy pramenící ze skromného děje a nezáživných postav, minima slovního humoru a pochybným morálním vyústěním. Asi se víc nasměju u Texas Chainsaw Massacre. Snaha různých menšin a minorit, aby je hráli autenticky jejich zástupci, nás možná občas připraví o zábavnou hereckou metamorfózu, ale fake snědá matka s dcerou a obzvláště Ital vytmaveného Kevina Kline by si výměnu zasloužili. Jediný klad filmu (a důvod, proč jsem byl zvědavý) je výborná menší role úplně vyfetovaného Keanu Reevese. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorú som už videl kedysi dávno, a na ktorú som akosi zabudol. Aj po rokoch mi dokázala vyčarovať úsmev na tvári a niektoré scénky dokonca aj zvlniť brušné svalstvo. Hlavne tí dvaja najatí zabijaci boli super. Dejová linka však nemá čo ponúknuť, ale aspoň nenudí. Lepší priemer. 65/100 ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Dost příjemná záležitost. Některé hlášky stály za to a nejvíc jich asi prohazovala stará tchyně a (bláznivá) dvojice Hurt a Reeves. Ke Keanu Reevesovi musím dodat, že to byl asi nejsrandovnější a možná i jeden z nejlepších výkonů, které kdy podal. Dobré výkony však platí pro všechny zúčastněné a znovu si člověk řekně, jak je škoda tak nadějného herce, jako byl River Phoenix. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (7)

  • John Kostmayer, autor scénáře, se ve filmu objeví jako Benny, zákazník pizzerie. (aluna)
  • Natáčelo se od 10. dubna do 20. července 1989 ve městě Tacoma (Washington, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama