Reklama

Reklama

Tělo

Trailer

V napínavém thrilleru detektiv pátrá po mrtvole, jejíž tělo zmizelo z márnice. Napínavý příběh drží diváka v nejistotě, neustále ho nutí přemýšlet nad okolnostmi, proč oběť zemřela a proč následně zmizelo i její tělo. Inspektora Jaimeho dohání vlastní minulost, z čehož ho vytrhne zmizení mrtvého těla z márnice. Během vyšetřování musí Jaime zjistit, jak může mrtvola beze stopy zmizet z uzavřeného boxu a proč je jediný svědek v kómatu zapříčiněném nepopsatelným děsem. Inspektor, který je obklopen vlastními nočními můrami, podezřívá ze zmizení těla mrtvé ženy jejího manžela, novopečeného vdovce Alexe. Ten však vinu popírá. Zmizelé tělo, podivuhodné jevy... Jaime a Alex jsou vzájemně propojeni v hororu, ze kterého mrazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (293)

H34D 

všechny recenze uživatele

Tahle solidně promyšlená kriminálka má podle mě menší problém v tom, že začíná spíše béčkově, zejména, co se zápletky a motivací postav týče. Atmosféra se tedy buduje překotně, avšak nakonec se dílo podaří. Střípky postupně do sebe začínají zapadat, tíživý pocit alespoň částečně působí i na diváka a vše vrcholí v závěru, který jakoby z oka chtěl vypadnout Obvyklým podezřelím... 7/10 ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další skvělý kousek z mé série španělských filmu, který si s vámi celou dobu hraje a donutí vás přemýšlet. Manžel zabije svou ženu a ten samý den její tělo zmizí z márnice. Je okamžitě obviněn policií a zadržen v márnici. Pak už jen začíná hra o čas a nekonečné pátráni po důkazech. Tak jako s divákem si film hraje i s hlavním hrdinou. Vše se mu rozpadá pod rukama a on nemá nic kontrolou. Podaří se policii ho usvědčit, nebo bylo vlastně vše celou dobu jinak? Konec rozhodně stojí za to. Belén Rueda tu bohužel nemá tolik prostoru, ale zaujala mě i mladší Aura Garrido. "Toxin způsobí infarkt 8 hodin po aplikaci." ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Jalová historka natahovaná na zbytečně dlouhou stopáž, kde se sice tvůrci snažili o nějaké lekačky, noc, déšť a použití dalších obehraných atributů, ale prostě celé to stojí jen a jen na pointě, přičemž je zřejmé, že to první, co se nám nabízí, asi nebude zrovna ono. Navíc to zpětně nedává moc smysl, jedině že by se jedna postava (nechci spoilerovat) rozdvojila, přičemž navíc vlastně byla pořád "pod dohledem". A skutečně neberu, že někdo něco předvídal dopředu, jako kdo kam půjde, kde zrovna bude, kde najde indicii apod., že se to dá bez chyby promyslet a naplánovat dopředu, když je ve hře mnoho proměnných faktorů. To si jeden o to víc řekne, proč to dělat tak složitě a komplikovaně, když to šlo skutečně daleko jednodušeji. Dokoukat se to dá, ale důvod na to znovu koukat nemám, protože, jak píšu v úvodu komentáře, je to jalová historka zbytečně roztažená na skoro dvě hodiny. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

''Jediný způsob, jak ověřit vaši vinu, bylo přimět tě mluvit'' A tak jsem se sním vychrápala a on se mi s tou vraždou svěřil. Jak trapné. Celou dobu vás to drží v maximálním napětí a pak přijde rozuzlení tak debilní, že si máte chuť dát facku. Na španělskou kriminálku celkem dobré, ale ten závěr prostě shit. Horší 3*. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Po poměrně vysokém hodnocení (k dnešnímu dni 78%) zklamání. Zdlouhavý, překombinovaný děj s velmi nepravděpodobnými zvraty. Můj názor vystihuje např. komentář Castor: Tahle módní vlna, kdy ten tahal za nos tamtoho a stejně to bylo jedno, protože za ty pravé nitky ve finále tahal až ten osmý vzadu, mi nikdy příliš nesedla. Chybující postavy se tu pohybují na šachovnici, kterou má mít v pevném sevření scénárista, jenže motat hlavu můžeme pouze skutečně chytrým příběhem. A ten tu chybí. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama