Reklama

Reklama

Koihime musó

(seriál)
  • Japonsko Koihime Musou (více)
Japonsko, (2008–2010), 14 h 36 min (Minutáž: 24–25 min)

Scénář:

Go Zappa

Kamera:

Kunihiko Itó

Hrají:

Hiroka Nišizawa, Emi Motoi, Mina Motojama, Erika Narumi, Mai Gotó, Maki Kobajaši, Jú Amamija, Masami Kató, Hirojuki Honda, Hitomi, Emiko Hagiwara, Airi Jošida (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Recenze uživatele Akira777 k tomuto seriálu (3)

Season 1 (2008) (S01) 

Nebudu hodnotit, jelikož jsem zkoukl jen půlku a nějak mě to nechytlo, chybí prostě tady ty eventy ze hry. Mohlo to být krvavé, a měl to být Harém, plný ecchi, ano to vše prostě chybí, tedy až na Ecchi, ve hře hrajete za Kazuty Hongou, který se dostane do tohoto světa a rozhodně se pomoci Kanu a Chouchi. Je smutné, že tu Kazuto není, tím dosti chybí eventy, které ve hře byli. EDIT: Nakonec dokoukáno, i když to trvalo, konec byl dobrý, avšak většina série je vata. Proč tedy čtyři, hrdinky jsem si oblíbil, byť je to asi tím, že do toho hraju tu původní hru. ()

Šin (2009) (S02) 

Shin Koihime Musou - anime a druhá série Koihime Musou, je to dobrý, pořád to má hluché díly a blbý je, že povstání Žlutých turbanů vyřešili poněkud hloupým způsobem. Chyběl tomu nějaký silnější boj. První půlka byla dobrá, kdy se hledal meč. Příběh o třech sestrách, které se stanou vůdci Žlutých turbanů, to vyzní zajimavě, leč bohužel zkazili to. Pořád tu chybí Hongou Kazuto. ()

Otome Tairan (2010) (S03) 

Celkově všechny tři série nejsou špatný, jako samostatně je to skvělé, ale jako adaptace novel je tohle neuvěřitelně špatné. Chybí zde Kazuto a to je velká škoda. Jsem sice rád, že na rozdíl od dalších vizuálních novel se zde pořád věnovali více Kan'u Unchou, než Ryuubi, která prostě není tak dobrá, jako Kan'u, ale je dosti smutné že prostě jsme neměli velké bitvy a věci už prostě co ve visuál novel byli. Edit: také musím říct, že mě naštval díl, který se mohl věnovat Kannei a místo toho se věnoval té míň zajímavé postavě Ryomou Shimei, která fakt moc zajimavá není, jen další stratég frakce Go. ()

Reklama

Reklama