Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novým partnerem policisty Chrise Kennera se v boji proti zločinu stává Johnny Murat, který je jeho pravým opakem. Chris je plavovlasý běloch, vyrostl v Japonsku, i dnes ctí japonské tradice a pohrdá americkou kulturou. Johnny je Asiat, vyrostl v Americe, japonské tradice mu nic neříkají, zato si s chutí užívá všeho amerického. Zdá se, že jediné, co mají společného, je láska k bojovým uměním. Společně mají vyřešit sérii zločinů v japonské čtvrti a dostanou se přitom na stopu japonské mafie Yakuzy, jejíž nelítostná krutost a fanatická disciplína z ní dělá tu nejnebezpečnější na světě. A pokud ji řídí chladnokrevný Yoshida, platí to dvojnásob. Ten se právě vraždou původního majitele zmocnil klubu Bonsai a setnul hlavu prostitutce Angel, která ho zradila. Svědkem chladnokrevné vraždy byla zpěvačka Minako Okeya a Chris, který chce získat informace, ji s Johnnym v poslední chvíli zachrání před útokem zabijáků. Současně Chris zjistí, že to byl právě Yoshida, kdo před lety zavraždil jeho rodiče, a navíc se s Johnnym dostane na stopu nové, nebezpečné drogy, kterou chce Yoshida zaplavit město. Yoshidovi se sice podaří Minako unést, Chris a Johnny však nedbají jeho hrozeb, proniknou do jeho přísně střeženého domu a zpěvačku znovu zachrání. Yoshida, jehož ješitnost byla zasažena na citlivém místě, vyšle do ulic malou armádu s jediným příkazem - zmocnit se Minako, Chrise i Johna. V japonské čtvrti se rozpoutá nelítostná a krvavá válka. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (244)

bartias 

všechny recenze uživatele

Akční perlička zkřížená s buddy movie působí dvacet let po svém vzniku vyloženě veselým dojmem. Když na sebe Dolph Lundgren natáhne obřadní samurajské kimono, snad proto aby zdůraznil, že i když rozkope celou bandu asiatů, není rasista, vypadá jako Schwarzenegger v nemódním pyžamu. Bromance mezi ním a Brandonem Lee ale slušně funguje. Oba mají dobře nacvičené pohyby, nemluvě o tom, že přeskok přes jedoucí auto se prostě musí vidět. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"Mám mu přečíst jeho práva?" - "Když ti to udělá dobře..." Dva roky po PUNISHEROVI Dolph opět proháněl Yakuzu a užíval si mučení elektrickým proudem, tentokrát ale ne sám, nýbrž za zdatné asistence Brandona Lee. Pohodová osmdesátková buddy movie z devadesátéhoprvního od rejži KOMANDA se sympatickým ústředním duem, kvalitním záporákem a slušným počtem bitek, hlášek, mrtvol, koz a potetovaných asiatů, kde Dolph přeskakuje a převrací auta a vůbec má "to největší péro, co jsem kdy viděl". Jako třešnička na dortu, Tia Carrere. Snad jen by se hrdinové nemuseli z každé pasti dostat tak snadno a rychle. "Zatkli jsme ho a při výslechu si sám zlomil vaz." ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

V rámci svého subžánru vlastně perfektní kousek, který nabízí všechno, po čem srdce (a jiné orgány) brakového diváka touží: film má svižný temporytmus, odehrává se v bulvárně zexotičtělém, atraktivním prostředí a v každém záběru se buď bojuje, střílí, hláškuje, nebo se svléká nějaká vnadná dáma. V řadě záběrů se dokonce několik z těchto věcí děje najednou. Mark Lester to navíc všechno ukočíroval se sebejistou řemeslnou úrovní a vlastně i ten Lundgren v hlavní roli se dá tak nějak snést. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Perfektní nonstop hit-and-smash akce od režiséra KOMANDA. Parádní chemie mezi Lundgrenem a Brandonem Lee, estetika pokérovaných magorů z Yakuzy, intenzivní scéna z japonské sauny, nekompromisni záporák a v neposlední řadě vtipné dialogy a odhalené hrudníky. Ve scéně, kdy se Yakuza typek chystá rozdrtit oba hrdiny v obří drtičce na voze prohlásí "Tomu říkám heavy metal sushi," a napak chvíli před jednou z finálních akcí promlouvá Lee k Lundgrenovi: "Kdyby jsme teď umřeli, chci ti říct, že máš to největší péro jaký jsem kdy viděl." Lundgren byl a je v moji optice chlapík, který si odchod do nižší ligy nikdy nezasloužil. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Klasická pecka z 90. let která mě nikdy neomrzí. Dolphík je ve skvělé formě, Brandon mu pěkně sekunduje (i když mi vždy na začátku přijde dosti namyčlenej). Filmek má kratší stopáž, za to je o to akčnější, plnej různých přestřelek, krásných soubojů a prostě všeho, co k tomuhle žánru patří, všetně hlášek. Tagawa jako záporák perfektní a Tie to tu hodně sluší (ta nahotinka je jen její dublerka). Pro mě jeden z nejlepších Dolphíkových filmů a naprostá klasika. 100% :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Bunda, ktorú nosil Lundgren vo filme, má na ľavom rukáve kanji logo, ktoré je odkazom na Kyokushin - štýl karate, v ktorom Dolph získal dva tituly majstra Európy. (m.a.t.o.)
  • Při rvačce v 8. minutě nakopává Chris Kenner (Dolph Lundgren) soupeře a ten letí zády k oknu. V následujícím záběru prolítává oknem čelem napřed. (tzv)
  • Prvý Lundgrenov film, ktorý sa vo viacerých európskych kajinách a Japonsku nepremietal v kinách, ale vyšiel rovno na VHS. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno