Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po návratu z mise na Mars není kapitán Patrick Ross tím, kým byl předtím. Infikován mimozemskou DNA, stává se pozvolna strašlivou bytostí s jediným cílem - rozmnožit se s lidskou ženou!!! Několik žen umírá hrůznou smrtí po porodu vetřelčího potomka a je jen jediná žena Eva - umírněnější klon vetřelce, kterou by mohla výzkumnice Laura Bakerová a najatý zabiják Press Lenox využít k dopadení Patricka a jeho zhoubného potomstva. Evin mateřský pud však vykoná své a čas neúprosně běží... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (67)

Shit 

všechny recenze uživatele

Další z řady nepovedených pokračování hororů, který nebyly zrovna skvělý, ale zas tak špatnej první díl nebyl, tohle je mnohem horší. Kdyby aspoň opakovali podobnej příběh jako je v jedničce, ale tady je ten příběh fakt ubohej a ještě k tomu jsem něco podobnýho už viděl jinde a daleko líp zpracovaný. Režisér se až příliš snažil zaměřit na nechutnost filmu a to se mu zdařile povedlo, já proti krvi a tak nic nemam, ale dávat do filmu nějakýho šukacího mutanta, kterej když si pokaždý zašuká tak se tý ženský roztrhá břicho a vyleze nějakej trapáček mi připadalo hodně dementní a zbytečný opakování nechutnejch scén a ještě když to bylo na mizerný trikový úrovni, na to se skoro nedalo ani koukat a tentokrát to nezachránila ani Natasha Henstridge, ktreou pro mě z nepochopiteklných důvodů moc neukazovali. Za jedinou povedenou scénu filmu považuju, když si ten hlavní ustřelí hlavu a všude lítá mozek a ta mu zase doroste, ale jinak pěknej shit ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nadějně béčkové přistání na Marsu se hnedle po návratu na Zemi (tzn. po nějakých 10 minutách) zvrhlo v céčkovou monstr/gore bizarnost, jak (gigerovsky) odporní mimozemšťani chtěli akorát souložit, nasekat potomky (do kokonů) – a tím ovládnout svět. Chabou režii, hrozné (dodatečné) dialogy, absurdní nelogičnosti (10denní sexuální – žádná jiná! – karanténa pro kosmonauty) či zoufalé herecké trápení nespasila ani výstavní ňadra Natashi Henstridge (a že si na tu jednu scénu počkáme do finále). Ani předchůdce mě nebavil a tohle je o řád horší, ve všem. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

S odstupem času jednu hvězdu přidávám. Jednička je sice celá v duchu Gigerových nočních můr, ale i zde se na ně dostalo. Milování, tedy spíše páření dvou mimozemšťanů kopíruje v některých momentech Gigerovy obrazy, především jím tak často ztvárňovanou felaci. Gore je šťavnaté, břicha se otevírají, chapadla vystřelují, rudé fontány vyvěrají, kaluže krve se rozlévají a k tomu prsatky u tyče třesou svými zbrojními pasy. Co mě ovšem pobavilo? Reklamy sponzorů na kosmické lodi mířící k Marsu! Chytré, akorát je člověk nestihne všechny přečíst...takže tak moc chytré zase ne. Ve srovnání s řadou céčkových sci-fi je tohle pořád ještě poctivé béčko. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Patrně asi slabší hodnocení mě od tohohle pokračování do dneška odrazovalo, ale je to zhruba na úrovni prvního dílu takže tupý hororový sci-fi béčko snažící se prosadit v tehdejší kinolize. Na efektech je každopádně vidět, že to za pár drobných netočili a hlavně díky zůstávající dvojici Natasha a Madsen z prvního dílu si to udrží jistou úroveň. Před sexuchtivým šmejdem z vesmíru je prostě třeba náš svět ochránit.55% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Já mám prostě pro tyhle oldschoolově přímočaré a až "dřevní" sci-fi Béčka slabost. Je jedno, že to nedává smysl.Je jedno, že souvislý text delší než 2 věty je blábol a sračka...Hlavně, že se to nebere moc vážně(ta nadsázka je evidentně chtěná), má to hezky mazlavé a čvachtavé triky s Gigerovskýma potvorama, sem tam nějáký ten cecík a dupka, má to rozumnou minutáž a svižné tempo.....Mě to baví ()

Galerie (81)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Maryland ve městech Baltimore, Columbia a Laurel. (Terva)
  • Roli Dr. Hermana měl původně ztvárnit Edward Asner, ale nakonec odstoupil. (Terva)

Reklama

Reklama