Reklama

Reklama

O myších a lidech

  • USA Of Mice and Men (více)
TV spot

Amerika po hospodářské krizi, dva přátelé putují z farmy na farmu a hledají práci a touží si vydělat na svuj vlastní vysněný statek. George (Gary Sinise) slíbil Lennieho (John Malkovich) rodině, že se o něj postará, protože Lennie na tom není po duševní stránce nejlépe a má obrovskou slabost pro hebké věci, ale za to má obrovskou sílu a odvede práci za dva. Na nové farmě je čeká práce, přátelé i nepřátelé... (Sonnik)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (436)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Taková americká Vesničko má, středisková. Přišlo mi, že s Lenniem a Georgem strávíme příliš málo času na to, aby nám přirostli k srdci, ale film má dvě hodiny, uteče jako voda, takže asi dobrý. Přesto bych se rád dozvěděl víc o jeho charakterech a film mohl jít i víc do hloubky. Postavy a herce na to má. 2 překvapivé konce potěšily. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

No, Cival to vystihl. Jenom je zajímavé, že mě se tyhle "člověčiny" většinou také líbí. Ovšem tento film mně přišel tak nezáživný, že nebýt Malkoviche, šel bych ještě níž. Prostě klasický ČSFD hype, těch je tu podle mého názoru nespočet, takže se ani tak nedivím. Jiný vkus respektuji, ale já bych víc než 60% nedal ani omylem. ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Opět je jasně poznat, že film je podle rozsáhlé knižní předlohy, takže nebylo zbytí a podstatná většina děje musela být přeskákána. To zamrzí zejména ve vykreslení vztahu dvou hlavních hrdinů, který ve filmu vyznívá dost ploše a je těžké uvěřit, že by s sebou Siniseův hrdina stále vláčel toho problémového primitiva, kterým Malkovichův Lennie je. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $5,471,088Tržby Celosvetovo $8,600,000║ Tak Sinise sa pekne ukázal a natočil na prvý pohľad jednoduchý ale za to účelový film, kde herecké výkony urobia svoje penzum a film sa dá označiť ako predvoj pre Zelenú mílu. /75%/ ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Při výčtu úspěšných herců-režisérů by se nemělo zapomínat na Garyho Sinise, protože v případě tohoto filmu se mu podařilo vytvořit opravdový skvost. Citlivě převedl slavnou novelu Johna Steinbecka na plátno, navíc se dobře zhostil i hlavní role. Obrovskou oporu ovšem našel v Johnu Malkovichovi, který zde předvádí možná nejlepší výkon své kariéry (a to je u něj, co říct) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (4)

  • Pro natáčení byly vybrány lokality v Los Angeles a Santa Ynez Valley (Kalifornie). (rawboy)

Reklama

Reklama