Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (182)

Olík 

všechny recenze uživatele

Měl bych asi začít, jak jsem tak v průběhu soutěže četl různé komentáře, zřejmě zásadní informací a to, že jsem neviděl ani sekundu jakékoliv zahraničního Survivalu. Pochopil jsem, že skalní fanoušci této dobrodružné reality-show si u tuzemské verze rvou vlasy z hlavy….ok chápu, jsme někde jinde….ale já si místy vlasy trhal také a to bez jakéhokoliv srovnávání. Nulové celebrity (sorry, ale to že jsi se rozhodl nikdy nepracovat a místo toho obcházíš televize z tebe nedělá nic výjimečného) versus prostý lid = nuda versus nuda. Stále stejné soutěže, stále stejné o ničem pasáže, stále stejné dlouhé kmenové rady….tuny zbytečných minut. Postrádal jsem dynamiku, postrádal jsem napětí, postrádal jsem efektivitu. Takové zvláštní schizofrenická situace….nenechal jsem si ujít ani jeden díl, ale samotný konec mne nijak netrápil….ba naopak. Takže bych to asi shrnul takto: Pořad splnil jakýsi účel a to v určitý den a určitý čas zabavit diváka, ale čekal jsem (a očividně nejen já) mnohem víc. PS: Vítěz z mého pohledu zasloužený. ()

XdanteX odpad!

všechny recenze uživatele

na to že "Robinsonův Ostrov" nebyl vůbec tak špatný pod taktovkou Novotného...jde vidět, že tenhle ambiciózní promotér/producent/podnikavec má na prvním místě peníze a zase peníze. U Robinsona bylo vidět, že americký franchise měl mnohem větší nároky jak na průběh tak na kvalitu. A navíc to stálo mnohem víc. Tady se Novotný a jeho nohsledi tedy uchýlili k pančované Turecké verzi modelu a výsledek je přesně takový jak by se od takového levného paskvilu dalo očekávat. Střih, Zvuk, Dramaturgie, etc etc....všechno za 5 jako dělané na koleni propadajícím studentem prvního ročníku filmové vědy. Urážka všeho Survivorového. Diletantský odpad české produkce napíchaný Tureckou levností. Ale tak...věřím že si Novotný na tomhle s kamarádíčkama namastili kapsu přinejmenším tak jako na těch jeho úžasných MMA dýcháncích pro moderní troglodyty. Jeff Probst by měl tyhle lidi za takovou urážku žalovat za poškozování dobrého jména značky. FUJ! ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Hodně velkej nářez zatím.. Týpeček si jde dokázat, že je jakože chlap (když není už ta vojna) a za dva dny to s brekem vzdává (protože asi někde v dálce prásknul blesk a zahřměl hrom a to už je jaksi daleko za čárou psychické snesitelnosti).. Pazderková v roli šílené Viktorky, jako trojskej virus, rozkládá zbytek soutěžících svého kmene zevnitř.. V druhém kmeni stejnou úlohu zastává přechytračelej a beznadějně sebestřednej řemeslník s propíchnutou bradavečkou.. Celé to stříhá a zvučí banda paviánů nadopovaných LSD a kofeinem. Čeština je pro všechny případy titulkama přeložená do slovenštiny, protože kdo by té cizí řeči rozuměl-žejo.. A moderuje to chudák Novotný, který asi netušil do jakých sraček vstoupil a jemu jaksi nerovnoměrně pomáhá (mě naprosto neznámej) Šmahel, kterej je tam asi jen proto aby si Ondra mohl občas odfrknou s rodinkou (Což je sice pochopitelné, ale tomu pořadu ta nefunkční dvojmoderace škodí..) Je škoda, že je to zatím (především technicky) tak zprasené, protože až na těch pár exotů je casting v zásadě povedenej a interakce těch charakterů by mohla být pod správným vedením ve výsledku zajímavá.. EDIT1: Po pár dílech se ty nejvíce do očí bijící technikálie napravily a teď už to hapruje spíš jen v takových těch věcech okolo pravidel hry, kdy někdy prostě někdo odjede na "medical check" před kmenovkou a tím se jí vyhne.. Někdy jeden kmen druhému něco v rámci hry "ukradne" aby to po pár dnech dostali bůhvíproč zpátky.. Celý ten nesmysl s duelem po kmenovce je podivný... Ale samotná interakce mezi hráči mě vlastně asi baví.. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Haha, a vy jste tu pár let zpátky nadávali na Robinsona, jaká je to strašná dehonestace originálního Survivora a teď co byste dali za třetí řadu... Jako fakt zlatý Robinsonův ostrov, tady byla tolik pitomých nápadů, že to z toho udělalo něco fakt neskutečného - ať už šílená délka epizod (přičemž kmenovka byla ob díl a v tom výplňovém byla jen odměna a jinak absolutně nic), kmen složený z celebrit (většinou teda neznámých, ale i tak, proč sakra?) souboje o finálové hlasy, na kmenové rady chodil i vítězný tým, černobílé flashbacky v závěru imunit, průběh imunit pouze ve stylu souboje jen muž proti muži nebo jen žena proti ženě... A když došlo na odměnové epizody, kde vítězný tým či skupina lidí šli na masáže, měl jsem pocit, že zničehonic koukám na pořad ve stylu Svatba na první pohled nebo O 20 let mladší, či jak se ta kravina jmenovala. Snad s jedinou pitomostí, se kterou jsem se časem dokázal smířit, byly závěrečné duely, protože to nabízelo nové možnosti jak hrát a úplně to, naštěstí cíleně, změnilo koncept hry, že nešlo jak v originále tolik o to všechny přetaktizovat, ale všechno si vybojovat v různých soutěžích... Moc se mi tenhle "originální" koncept nelíbí, ale dokázal jsem ho akceptovat. Taky tahle verze byla úplně šílená v počtu vyřazených ze zdravotních důvodů, protože tady takhle padlo skutečně nadměrně hráčů než je běžné + někteří to vzdali, ať už "nepřímo" nebo přímo, jako Vojta, který na ostrově jednou přespal a pak se z toho chudák zhroutil. Fakt nevím proč na to kývl, když se na to necítil a jestli se chtěl překonat, asi si měl nejprve pořádně promyslet, jestli mu to za to stojí. Ale zase se zapsal do dějin - takhle rychle ze Survivora nevypadl snad nikdo v žádné zemi. I když to fakt byl celkem průser a mám tomu dost co vyčítat, tak si zároveň úplně nemyslím, že by to byla až taková katastrofa. Někteří soutěžící sice absolutně nevěděli, co tam mají dělat a tak tam buď jen byli nebo se celou dobu s někým vezli, další byli úplně dementní či šílení, ale našli se zde i tací, kteří se snažili hrát (Vláďa, Chilli, Lenka, Adam (ačkoli ten by patřil i mezi ty šílence)...) a pro mě je nejpodstatnější fakt, že vítězem se stal ten, kdo si to za a) zasloužil asi nejvíc (ať už herně nebo souboji), b) byl nejstarší ze všech, c) fandil jsem mu úplně od začátku a to se mi upřímně stává jen výjimečně, že to můj počáteční favorit/oblíbenec nakonec celé vyhraje. Za to jedna hvězdička. A ta druhá je za fakt, že nehledě na to, jak to bylo vedené, tak mě to nikdy úplně neodradilo a jakž takž jsem to odkoukal se zaujetím až do konce, i když jsem to většinou měl puštěné jen jako kulisu. Ať už ten originál pokazili jakkoli, dvě hvězdy tomu dát prostě musím. 2* ()

SniperG1 odpad!

všechny recenze uživatele

A ánóóó máme tu finálový duel mezi Karlem a Pepikem na pouhých 27 vítězných bodů...takže máme o co hrát??... Anóóó... Dobrá jdeme na to... Po velkém nervy drásajícím boji a za stavu 26:26 musí rozhodující bod rozhodnout foto finish...bylo to opravdu o chlup, ale vítězem se stává Pepík a vyhrává cheesecake a kafe. Gratulujeme!!... Opět zase TV Hovna absolutně nepochopila podstatu této parádní soutěže a vše jako vždy úplně dojebali...hnus!! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • V Česku i na Slovensku se vysílaly 2x do týdne cca 2,5hodinové díly. Na Slovensku byly epizody kvůli kritice délky zkráceny na polovinu a byly vysílány 4 díly týdně. (Zix.)

Reklama

Reklama