Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (182)

Marze 

všechny recenze uživatele

Soutezici "celebrity" a modely neznam takze nepatrim ke zklamanym divakum z odstoupeni dvou celebritek moderatora Tomase Zastery a fotbalisty Nathana Dzabu. Ani moderatora Ondreje Novotneho. Nudil jsem se a sotva dodival jeden dil. Ve zdolavani fyzickych prekazek bych si rad zasoutezil. Soutezici potrebuji silu, vytrvalost, taktiku. Jinak je to ostrov ztroskotancu, kteri zmohnou, nenajedi se. Dusna atmosfera a napeti, ostre vymeny nazoru. ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proboha proč? Tohle obří promo se vydařilo, ovšem samotná soutěž je pouze Lidl verze a nemá s původním konceptem nic společného kromě názvu. Mělo to mít rychlost, ráznost a emoce. Místo toho koukám na natahovanou taškařici. Kamerově je to strašná bída, ale ten střih? To je teprve odpad velebnosti. Všechno nám pustí 3x (co kdybych náhodou neviděl detail toho, jak tam někdo uklouzl a narazil si prdel). Do toho kvůli covidu odcházejí a přicházejí soutěžící, takže je v tom hroznej bordel. Třešničkou je moderátor, který mluví… jako… kdyby… každé… slovo… gradovalo… napětí. Přitom spíš zní jak idiot. Pokud se nestane zázrak, tak tohle dopadne vážně na dno českých reality-show. A abych nezapoměl, každým dalším dílem graduje i hudba. Prvně jsou tam nesmyslně přeboostovaně hlasitý pop hovna z roku 2000 a v dalším díle dají temně dramatickou hudbu k souboji, co spíš vypadá jako procházka po pláži. Bravo. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Měl bych asi začít, jak jsem tak v průběhu soutěže četl různé komentáře, zřejmě zásadní informací a to, že jsem neviděl ani sekundu jakékoliv zahraničního Survivalu. Pochopil jsem, že skalní fanoušci této dobrodružné reality-show si u tuzemské verze rvou vlasy z hlavy….ok chápu, jsme někde jinde….ale já si místy vlasy trhal také a to bez jakéhokoliv srovnávání. Nulové celebrity (sorry, ale to že jsi se rozhodl nikdy nepracovat a místo toho obcházíš televize z tebe nedělá nic výjimečného) versus prostý lid = nuda versus nuda. Stále stejné soutěže, stále stejné o ničem pasáže, stále stejné dlouhé kmenové rady….tuny zbytečných minut. Postrádal jsem dynamiku, postrádal jsem napětí, postrádal jsem efektivitu. Takové zvláštní schizofrenická situace….nenechal jsem si ujít ani jeden díl, ale samotný konec mne nijak netrápil….ba naopak. Takže bych to asi shrnul takto: Pořad splnil jakýsi účel a to v určitý den a určitý čas zabavit diváka, ale čekal jsem (a očividně nejen já) mnohem víc. PS: Vítěz z mého pohledu zasloužený. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem porovnať so svetom, nikdy som to nevidel. Ale páčilo sa mi to. Celkom. Nie je to žiadna Farma a iné bludy, ktoré sú len mozgovým výplachom. Súťažilo sa, intrigovalo sa a malo to zaslúženého víťaza. Vo veľkom sa nadáva na moderátora Ondřeja Novotného, ale pravdou je, že ani toho som nikdy nevidel, no na mňa pôsobil veľmi sympaticky. ()

XdanteX odpad!

všechny recenze uživatele

na to že "Robinsonův Ostrov" nebyl vůbec tak špatný pod taktovkou Novotného...jde vidět, že tenhle ambiciózní promotér/producent/podnikavec má na prvním místě peníze a zase peníze. U Robinsona bylo vidět, že americký franchise měl mnohem větší nároky jak na průběh tak na kvalitu. A navíc to stálo mnohem víc. Tady se Novotný a jeho nohsledi tedy uchýlili k pančované Turecké verzi modelu a výsledek je přesně takový jak by se od takového levného paskvilu dalo očekávat. Střih, Zvuk, Dramaturgie, etc etc....všechno za 5 jako dělané na koleni propadajícím studentem prvního ročníku filmové vědy. Urážka všeho Survivorového. Diletantský odpad české produkce napíchaný Tureckou levností. Ale tak...věřím že si Novotný na tomhle s kamarádíčkama namastili kapsu přinejmenším tak jako na těch jeho úžasných MMA dýcháncích pro moderní troglodyty. Jeff Probst by měl tyhle lidi za takovou urážku žalovat za poškozování dobrého jména značky. FUJ! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • Na místě, kde se natáčel Survivor Česko & Slovensko se i ve stejnou dobu natáčel Survivor Turecko a Survivor Rumunsko. (TheSlezy)
  • Survivor sérii pro TV Nova a Markíza natáčela turecká produkce Acun Medya, která má za sebou desítky sérií. (TheSlezy)
  • Markíza show původně vysílala od 20:30, po 2 týdnech ji přesunula na časy okolo 22. hodiny, později dokonce až okolo 23. hodiny. (Zix.)

Reklama

Reklama