Reklama

Reklama

Město v ohrožení

  • Česko Earthquake (více)

Josh Taylor (Fintan McKeown) je uznávaný odborník a letí preveriť jadrovú elektráreň do Ruska. To však zasiahne zemetrasenie. (oficiální text distributora)

Recenze (17)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Zemetrasenie vážne poškodí zastaralú jadrovú elektráreň niekde v Rusku. Americkí odborníci, ktorých tam zoslalo samo nebo, sa snažia zachrániť túto nepríjemnú situáciu. Primitívny scenár. Ale to nie to najhoršie s čím som sa pri sledovaní toho titulu stretol. Musel som sa prekúsať podradnými hereckými výkonmi, lacnou kanadsko-litovskou produkciou, impotentnou réžiou Maďara Tibora Takácsa a smiešne úbohými filmovými trikmi, ktoré sú urobené skutočne veľmi amatérsky. Je to nepodarený, nízkorozpočtový video film. Odpad! ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Nepočítala jsem, kolikrát ve filmu zazněla replika "Neboj se, to bude v pořádku!", ale bylo to x-krát. Vzhledem k tomu, že hrozil výbuch elektrárny, byl ten optimismus napováženou. No ale nakonec to v pořádku bylo. Herecké výkony byly vynikající. Obzvlášť osazenstvo elektrárny bylo úžasné. :-D To jak mě televize zásobují podřadnými katastrofáky je super. Příští týden bude nějaká Divoká sopka nebo co. Už se těším. ()

Reklama

Kejt.lin odpad!

všechny recenze uživatele

Odvážné ! .. Natočit nízkorozpočtový KATASTROFICKÝ video film s efektama, které jsme mohli vidět. Alespoň trochu soudnosti a úcty prosím ! .. Pokud někdo chce točit film o zemětřesení, tak by možná základem mělo být aby zemětřesení vypadalo jako zemětřesení. A ne, že kameraman stojící za svým nástrojem se kymácí sem a tam a někdo nahoře hází polystyren na vřeštící lidi. Navíc metro, které se napříč své hmotnosti dokáže asi 50x přetočit a popojet ještě dalších asi 100km po střeše.. no wow ! ..vím, že je to video film a že snaha se cení, ale .. odpad ! ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Základným kameňom sebazničenia je pocítiť strach o osud všetkých zúčastnených. Jednak je všetko z kartónu, jednak sú všetci odporní až za hrob. Nemôžete očakávať zázraky od Takácsa, pretože na neho mal Černobyľ zjavne ešte väčšie účinky ako na nás - deti Černobyľu. Už sa chýlilo k večeru, keď Takács otvoril pred polnocou 12 pannám dvere a tie ho žiadali o kúsok oleja do lámp. On odmietol a preto mu nedopriali výslnie. Škoda ho, ale talent mrhať má. To sa nezaprie. A týmto to dokázal. (videné 05.02.2018, JOJcinema archív) ()

sakrij odpad!

všechny recenze uživatele

Takto trapný film jsem opravdu dlouho neviděl. Katastrofální herecké výkony, efekty, zvuky no prostě vše. A nejhorší je prostředí jaderné elektrárny jak to tam vše funguje. Žádná organizace, každý si tam dělá co chce. No na jaderce už dělám hodně let a musím říci že kdyby to takto někde fungovalo už ČR dávno neexistuje. Nechápu jak tento snímek vůbec někdo dokáže vypustit!! ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama