Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po svém návratu z fronty v II. světové války se Paul Sutton setká s Victorií Aragónovou, která je na cestě domů. Její domov se nachází ve vinařské oblasti Las Nubes v Mexiku. Zoufalá Victorie se bojí přijít domů kvůli svému despotickému otci, protože čeká dítě s cizím mužem. Paul, který je očarován jejím šarmem ji nabídne, že ji bude na statek doprovázet a předstírat, že jsou novomanželé. V době oslav nové úrody hrozna se však oba dva do sebe zamilují avšak Albertovi, Victoriinimu otci, který dodržuje staré mexické tradice se tento vztah vůbec nezdá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

Sany33 

všechny recenze uživatele

"Prechádzka v oblakoch" je slávna romantická fantázia, ktorá je nadnesená vášňou a túžbou horkých tónov. Je potrebné, aby človek mal trochu z týchto vlastností v duši, aby si mohol naplno vychutnať tento film, ktorý by pre niekoho mohol vyzerať ako prepracovaná melodrama, ale to by v ňom nemohla vystupovať nevinnosť a dôvera. 99% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Základ príbehu je naozaj pekný, postavy dvoch zaľúbencov milé (až príliš idealistické), prostredie mexických viníc veľkolepé, dialógy príjemné,... akurát ten scenár pôsobí miestami až príliš nevyvážene a na môj vkus až príliš prvoplánovo. Ale pozrieť sa na to určite oplatí, a to najmä vďaka tej spomínanej výprave, ktorá tomu dodáva svojské čaro. Škoda, že dejovo to je také priamočiare, a napriek tomu, že sa tu objaví viacero zlomov v deji, každý z nich bol tak trochu očakávaný. Chýbal tam ten waw efekt... Ale čo už, aj tak celkom fajn - také lepšie 3* ()

Reklama

Rousse 

všechny recenze uživatele

Nojo, klasická romantika, která dějově sice nijak nevybočuje z řady, ALE.... ALE mladý Keanu Reeves, na kterého je opravdu radost pohledět:-). ALE obrazově nádhérné záběry vinic, které byly místy až skoro kýčovité, ale pořád mě tak nějak hřály na duši - a není to tím, že jsem z kraje vína a slivovice:-) a poslední ALE - zaregistroval tam někdo ty Bavoráky, co hráli Škoda lásky? Ti mě fakt dostali... no takže sečteno a podtrženo to dohromady dělá 3 hvězdy rovné:-) ()

marysa 

všechny recenze uživatele

Sladke a predvidatelne ako burky z tepla, ale ja mam jednoducho slabost pre filmy ohohravajuce sa v nadhernom prostredi vinic. Mozno prave predstava straveneho leta oberanim hrozna a zazitim atmosfery zberu sposobila, ze ma tento film bavil. Navyse iskrenie medzi hlavnymi predstavitelmi bolo neprehliadnutelne. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Další variace provařených melodramatických motivů, když se to ale uklohní dobře, není důvod se zdráhat. Reeves je tu ve formě a jeho vzplanutí k půvabné Mexičance v nesnázích se dá lehce uvěřit. Když si připočtete romantikou překypující prostředí a tušení dobrého konce, není (za předpokladu vhodné společnosti) co řešit :-) Jako bonus a malé pomrknutí k naší vlasti v podobě melodie Škoda lásky (ve filmu zazní na vinařských slavnostech) vyloženě potěší. 75% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama