Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

No, tak tady nevím co bych k tomu řekl. Na tenhle film jsem se vlastně díval omylem jelikož jsme se s partou chystali na kalbu a měly jsme ještě čas tak tam kámoš se slovy "prej to je nářez" pustil tuhle pytlovinu. Od první vteřiny jsem se nudil a občas nechápal .Později jsem začal usínat ale rozhodně sem se u toho nesmál. Narozdíl od kámošů (ty ale byly zrovna pod vlivem nějakých pochybných látek). Takže pokud vás bude k tomuhle někdo nutit tak se buď zhulte nebo dotyčnému vzkažte "Hele kámo, to si děláš prdel?" ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Tak to mě teda mrzí to vaše chabé hodnocení, ale já jsem z toho filmu byla vážně nadšená. Skvělé vtipy, hlavně ta jejich hra, mezilidské vztahy a hlavně vám ukážou, že nikdy nevíte, co se děje v zákulisí vaší oblíbené restaurace. Vše, co se odehraje za jediný den je humorné, vtipné a prostě super. Strčte si tu jednu hvězdičku někam, nerozumíte srandě! ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Škoda, že jsem si k tomu nedal tak tři-čtyři piva, byvil bych se ještě víc, i tak jsem se bavil nehorázně! Za vyzvednutí stojí ta holka, co už tam maká tak dlouho, že jí z toho hrabe. Přesnej výkon a víte proč? Protože obsluhovat lidi je fakt to nejhorší, co můžete dělat..lidi jsou dobytek a po pár letech byste je skutečně radši zabili..."Vítejte v chrámu zkázy! Kurva!" ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších komedií, co jsem viděl. Už dlouho jsem se u komedie nenasmál od začátku až do konce. Luis Guzmán je tady naprosto vynikající. Nejvíc jsem se bavil, když jsem si představil, že by jsme tu jejich hru hráli u nás v práci. Řada známých herců v dobrých rolích (lesbická barmanka, sprostá a vzteklá číšnice, nováček) a jedno důležité poučení k tomu - neser toho, kdo ti připravuje a servíruje jídlo! Edit 17. 12. 2014: Tak po třetím zhlédnutí musím své hodnocení upravit a zvednout na plný počet. Ten film totiž zraje jako víno. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalšia do zbierky hnusných odpadových komédií. Reynolds sa môže len hanbiť za účasť na tomto projekte. Toto nie je film to je filmová atrapa, odporná imitácia a urážka skutočných filmárov. Nedokázal som sa prinútiť zasmiať ani raz. Celý falošný humor tu je sílený a zameraný len na sex, drogy a fekálie. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)
  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)
  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)

Reklama

Reklama