Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Ja som sa teda bavil kráľovsky. A možno by to tak ani nebolo, keby som nevedel, ako to naozaj beží v skutočnej reštaurácii. Keď som si pospomínal, čo sme sa my navyvádzali... Luis Guzmán je jednička a ostatní mu tu skvele sekundujú. Dokonca aj pripečená Anna Faris sa tu celkom blysla. Uuuf, silný útok na moju bránicu. Odporúčam kolegom od fachu :) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jako bejvalej kuchař a barman Vám můžu potvrdit, že ten co psal scénář, naprosto věděl která bije. Dokonale vypointované dialogy, hlášky, vztahy na pracovištích a u toho samozřejmě lehce fekální a drsnej příběh říznutej o dobře vymyšlenou hru. Film pro pracovníky gastronomie, film pro inteligentní lidi s nadhledem co uměj číst mezi řádky. Pseudo iňtouši a rádoby uvědomělí uživatéle od 3* níže nechť si vylížou prdel, nebo je čeká česneková sůl. Moje srdcovka. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie, která mi sedla na výbornou. Hrátky v kuchyni, bobr, Luis Guzmán a hopeři se šlehačkou, to vše mi skvěle zapadlo. Také je super, že se děj odehrává během jednoho dne v restauraci, takže člověk dostane poučení jak se má v restauraci chovat a hlavně nesmí nasrat obsluhu. Skěle jsem se bavil. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Klasická americká tupá komedie, plná fekálního humoru a šablonovitých postav. Podobné projekty stojí a padají na scénáři a na schopnosti herců se pitvořit. K tomu prvnímu napíšu, že se celý film recyklují čtyři vtipy a k tomu druhému, že dokonce i Anna Faris působí jako nevýrazné dřevo. A ta byla skvělá dokonce i ve Scary Movie 3 & 4. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento film je tedy řádná píčovina. Ovšem píčovina s několika solidními momenty, které by se ovšem daly spočítat na prstech jedné ruky a ani byste je nemuseli využít všechny. K dokoukání jsem se přemáhat nemusel. Film není nudný, nicméně není ani vtipný. Herci jsou nezajímaví až debilní. A pokud tu byl nějaký úmysl přijít s nějakou myšlenkou, tak vyzněl někam do ztracena. Za sebe dávám 2*. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Zahraniční hostia, ktorí prišli do baru, hovoria nemecky s rakúskym dialektom. Hovorili: "Videli ste tú blondýnku? Je neuveriteľná, jej prsia sú perfektné!" (Flipper)
  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)
  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama