Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

liuk 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že tahle "komedie" využila svůj potenciál tak z pěti procent. Kdyby byla pojata podobně jako Office Space, jen přesunutý do fast foodu, tak by to mohla být s pomocí dobrého scénaristy určitě sranda. Bohužel situace, kdy zaměstnanci jsou hosty přiváděni k šilenství je snad jen jedna a ta je ještě zabitá hroznou nechutností. Všechny postavy, až na opravdu sexy Natashu, jsou nesympatické až hanba. Nejhorší z nich je sečtělý černoch dávající rady do života, který působí jak klišoidní pěst na oko. Verdikt: Pár solidních vtipů, kvůli kterým bych Waiting možná dal lepší 2*, se tu sice objeví, ale na hranici odpadu je sráží ty šilené nevtipné nechutnosti ala Kevin and Perry... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Já věděl, že si to mám dát v češtině, já blbec. No co už, chtěl jsem Full HD rozlišení, tak mám Full HD, ovšem v originálním znění, díky kterému fóry, gagy a legrácky tolik nevyzní jako v naší krásně znějící a bohaté češtině :) Současných 58 fanoušků má za to, že je to humor prvotřídní kvality...no to silně pochybuji. Škoda, že zde byla spousta scén plná nechutností a trapáren, zejména v podání Luise Guzmána. Nebýt toho, tak Waiting měla i řadu zajímavých reálných momentů, se kterými se lidé z gastro-prostředí setkávají každý den. Takhle to spíše sklouzávalo k nezáživným volovinám. Jen tak tak to nesklouzne pod průměr. 50% (with J.) ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Ne. I když by se na tomhle filmu dalo najít poměrně dost kladů, přesto jde jen o strohou pseudokomedii straight-to-video, která se nevím proč dočkala i pokračování. Nesváděl bych neúspěch na kvalitu herců, těch je tu poměrně dost a většina kvalitních, nesváděl bych to ani na plac pro natáčení, který asi americkou restauraci simuluje věrně, vůči té naší by se pár rozdílů našlo, já osobně bych to svedl buď za lehce přitaženou vulgárnost (když tedy nepočítám jednu ze servírek) včetně toho úchylného kuchaře a příběh, který bych vymyslel i já na koleně a řekl bych si za to méně penízků. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

No, tak tady nevím co bych k tomu řekl. Na tenhle film jsem se vlastně díval omylem jelikož jsme se s partou chystali na kalbu a měly jsme ještě čas tak tam kámoš se slovy "prej to je nářez" pustil tuhle pytlovinu. Od první vteřiny jsem se nudil a občas nechápal .Později jsem začal usínat ale rozhodně sem se u toho nesmál. Narozdíl od kámošů (ty ale byly zrovna pod vlivem nějakých pochybných látek). Takže pokud vás bude k tomuhle někdo nutit tak se buď zhulte nebo dotyčnému vzkažte "Hele kámo, to si děláš prdel?" ()

Budweiser odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli tohle byl film, tak ať mě někdo poví o čem. Přemýšlel jsem ještě hodně dlouho po zhlédnutí Hele kámo, kdo tu vaří? a na nic jsem nepřišel. Jestli měli někoho pobavit praktiky, kdy steak vyválí na zemi, flusnou do omáčky atd ... no tak mě teda rozhodně ne! Spíš mě film odrazuje od toho zajít si někam do restaruce na oběd! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)
  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)
  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)

Reklama

Reklama