Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Poněkud nechutná komedie s občasnými vtipnými hláškami, které jsou však utopené v moři těch hloupých či trapných. 1) Zaujaly mě reakce pětihvězdičkových hodnotitelů, z nichž podezřele velký počet uvádí, že jsou z branže a že film věrně vystihuje atmosféru a praxi podobných zařízení. Očividně je lepší nevědět. Oh, uh, push the fish, it's about to turn. Doporučujte rybu, už se kazí._____ 2) Z mého pohledu se na film dalo koukat vzhledem k pěkným klukům. Je tu 31letý Ryan Reynolds (Monty), 20letý John Francis Daley (nováček Mitch) či 27letý Justin Long (Dean)._____ 3) Navíc se ve snímku naučíte, jak se chovat k dívce: Change your fuckin' tampon and have another drink you crazy, fuckin' bitch! 4) Zazní zde i jiná životní moudra: Well, Alzheimer's can't be all bad. You get to meet new people every day._____ 5) A ještě jednu lahůdku tu mám pro milovníky kultivované angličtiny, tentokrát bez překladu: Awwww c'mon now dogg, you know I'm just fucking with you. You know I give you the mad phat superfly stupid dope dumbass retarded bomb shit props. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Škoda toho množstva úchylností a nechutností, ktoré boli až za hranicou akejkoľvek vkusnej komédie. Táto satira na reštauráciu mala skvelý základ, lebo celé to zákulisie pôsobilo skvelo ironicky a sarkasticky. Úžasne vystihnuté reakcie personálu na rôzne situácie, do ktorých ich stavali zákazníci. V tej časti reštaurácie, kde sa zdržovali hostia široký úsmev a empatický dialóg, no ako náhle sa ocitli v zákulisí kuchyne, tak pretvárka išla bokom. Niektoré hlášky a scény boli perfektné, no bohužiaľ celý film ťahali dole tie prehnané nechutnosti, čo bola naozaj obrovská škoda :( ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas tak špatné, jak zdejší hodnocení důrazným způsobem značí. Sice se tu nechutnosti objevují jak na talíři, kterých po filmu profrčí kvanta, ale i tak jsem se chvílemi dobře pobavil i když nechutnosti jednoznačným způsobem převládaly. Co nadělám, když sleduju film, odehrávající se v zapadlém fastfoodu, kde každá postavička velkého kolotoče je postavou sama pro sebe a originalitou se rozhodně nevyjímající. Nedivím se, že to pak dopadne tak jak to dopadne. Přesto i když, střed filmu je vcelku nuda, závěr ho dokonale vystříbří a neméně potěší. Protože to co všem po celou dobu filmu vadí, se na konci parádně vyjasní. Tečka. Doufám jen, že si šéfkuchař nepohrál nikdy takhle jako v tomto filmu se mnou. Neměl by důvod, ale když má blbej den... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak som pred pár rokmi začal dúfať, že Dyan Reynolds môže byť nová tvárička do kvalitných komédií, tak teraz dúfam, že tento žáner čoskoro opustí a vrhne sa do serióznejších rolí. Ale inak fajn komédia z reštauračného prostredia, ku ktorému mám pomerne blízko a tak som vedel niektoré vtipy oceniť viac ako bežný divák-hosť, ktorý si veci 'za pultom' neuvedomuje. Taká nerozvarená jednohubka. 60%. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Jako mladší jsem měl zjevně jinak nastavenou laťku, pokud šlo o vkus. Jedině tak si dokážu vysvětlit to, že jsem se před lety tak rozhvězdičkoval. Při dnešní repríze už jsem tak nadšený nebyl a hodnocení patřičně zeslábne. Na druhou stranu zase nejsem žádný puritán a u nejednoho dialogu jsem se dobře bavil, takže nechci být za žádného falešného moralistu a pod tři kousky nepůjdu. Faktem je, že poměr dobrého a ne až tak dobrého humoru tady pro mě vyšel tak padesát na padesát, herecká sestava mě potěšila et voilá!, máme tady lehce nadprůměrný výsledek. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)
  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)
  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)

Reklama

Reklama