Reklama

Reklama

Život úspěšného mladého muže Nicka Beama se zhroutil ve chvíli, kdy se nečekaně vrátil z kanceláře dřív domů a našel manželku v ložnici se svým šéfem. Nick neztropil žárlivou scénu, ale potichu nasedl do svého auta a beze slova odjel. náhodou se pak při bezduchém bloudění po Los Angeles dostal až do velice nebezpečné čtvrti. Když zastavil na křižovatce, naskočil do jeho auta T. Paul s pistolí v ruce a hromadou výhrůžek na rtech. Smolařský lupič si ale vybral špatného muže ve špatnou chvíli. Nick nebyl v situaci, kdy by mu revolver mohl nahnat strach a tak zamkl dveře, šlápnul na plyn a přes protesty šokovaného lupiče vyrazil na "cestu smrti". Při následujících dobrodružstvích v arizonské poušti se dva naprosto rozdílní muži poznenáhlu sblížili až nakonec dostali geniální nápad. Vy&loupením vlastního podniku by se Nick pomstil záletnému šéfovi a smolařský zlodějíček T. Paul by se konečně dostal k pořádnému balíku peněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

AngiS 

všechny recenze uživatele

Tim Robbins + Martin Lawrence.. tyhle dva když jsem viděla vedle sebe řikala jsem si - Proboha, jen to ne.. Ale realita byla jiná :D A u tej hlášky se sochou a jejím ptákem sem byla mrtvá smíchy :D A scénu s pavoukem ani nekomentuju.. to byla málem moje smrt :D Jo, s radostí se na to zase jednou podívám :) Teda, to je ale velkej, sviňskej pavouk, vole.. " ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Ďalší stratený čas, počas ktorého som dúfal, že zažijem nejakú napínavú, akčnú alebo smiešnu situáciu. Nedočkal som sa. Bola to zmeska nudy a trápnosti, ktorú nemal šancu zachrániť ani Tim Robbins v štandardnej úlohe a už vôbec nie tá opička na gumičke, ktorú je ľahšie vystreliť si v lunaparku, než kvôli nej nakrútiť film. Takže v rozpore s názvom bolo možné niečo stratiť - a to čas, o ktorom som písal na začiatku. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Takový Volný pád, akorát vzatý vesele. Tím pádem je to samozřejmě o kategorii níž, protože chybí napětí a emoce, ale i tak je to velmi pěkný film. První parádní moment nastane, když Lawrence nastoupí k Robbinsovi do auta a chce ho okrást. Ten ho zamkne uvnitř a role se obrátí. Od té chvíle je to eskapáda vtipných momentů, které neskončí až do konce. Velmi dobrá zábava. 85% ()

ZinedineCR7 

všechny recenze uživatele

Jedna z najmilších komédii. Klasických kravín o dvojiciach, ktoré sú si pravým opakom, tu už bolo veľa. Ale táto v sebe má niečo extra. Lawrencov ksicht, Robbinsová osobnosť sprevádzaná úžasným soundtrackom od Coolia (http://www.youtube.com/watch?v=tP1PXRiVoJw ♥)... prvky, ktoré vytvárajú dokonalú a srdečnú komédiu. Veľmi rád sa k nej vracim :) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Robert Folk: 1. Nothin' to Lose (Naughty Live) ,2. Not Tonight [Mix] ,3. C U When U Get There ,4. Put the Monkey in It ,5. Thug Paradise ,6. Way 2 Saucy ,7. Get Down With Me ,8. Poppin' That Fly... [DJ Clark Kent Remix] ,9. Route 69 ,10. Hit 'Em Um ,11. Everlasting ,12. In a Magazine ,13. Not Tonight ,14. It's Alright ,15. What's Going On ,16. Go Stetsa I ,17. Crazy Maze , ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Nickova (Tim Robbins) kancelář se nachází v US Bank Tower. (Borrtex)
  • Okrem viacerých miest v Kalifornii pracovali filmári aj na východnom pobreží USA v štáte New Jersey. (MikaelSVK)
  • Rig (John C. McGinley) a Charlie (Giancarlo Esposito) ukradnou vozidlo, přesto mají o několik scén později opět původní starší. (Borrtex)

Reklama

Reklama