Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční hvězda Arnold Schwarzenegger je tentokrát frustrovaným předměstským šerifem Markem Kaminskim, který doufá, že se bude moci vrátit k FBI. Soukromě se pustí po stopách mafiána Luigi Patrovity, který kontroluje organizovaný zločin a černý trh v Chicagu. Oficiální kruhy nejsou schopny proti mafii nic učinit, ale Mark městu pomůže... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8,5miliónaTržby USA $16,209,459Tržby Celosvetovo $18,392,000║ Arnold mal v 80.rokoch akčnú auru ako nikto iný, možno tento film je jeden z tých poslabších ale stále má čo ponúknuť, akcie tu je požehnane, nechýbajú dobre hlody, hlášky a dej upúta. /60%/ ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Šedivý průměr v Arnieho filmografii, ničím nevýrazný snímek, málo typické akce, na kterou jsme u Arnolda zvyklí, takže zde má více prostoru pro "herectví" a podle toho to dopadlo, přesto má tento film pro mne své nostalgické kouzlo, za dob pirátských VHS a voiceover dabingu jsem jej pod názvem Městský žralok dlouho marně sháněl a když se mi to konečně podařilo, byl jsem jím nadšen, ovšem to mi bylo 12 ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem měl chuť si společně s Arnoldem ušpinit pracky na týhle dohodě a osvěžit si trochu paměť. Rád jsem zavzpomínal! Švancík je zde naprostej suverén a je vidět, jak si pomalinku vyšlapává cestičku mezi největší akční ikony filmovýho světa! Béčko jak má být, ovšem existujou daleko lepší Arnieho patálie! 65% ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Dokonalá definice špatného braku. Ne tak špatného aby byl zábavný, ale špatného tak aby byl "špatný" - nudný, nesmyslný, hloupý, zmatený, amatérsky zahraný, nevýrazně napsaný, a hlavně velmi špatně zrežírovaný. Právě na režiséra (a také producenta) padá celá vina, ty řemeslné kvality tu jsou, je vidět že film neměl na tehdejší dobu malý rozpočet (o dost větší než Terminátor, o málo menší než Komando), i herci v jiných kusech zvládají hrát bez problémů, ani v akčních scénách v jiných filmech nepůsobí tak trapně a prkenně. Ale tady, tady se snad jelo na první dobrou, hlavně aby to všichni měli z krku, splnili si své povinnosti dané nevýhodnými smlouvami (případ hlavně Arnolda), a mohli vypadnout za něčím zajímavějším - a režisér s producentem to nahnali do kin jako čistou produktovku, aby vydělali nějakou škváru. Ne že by jim to moc vyšlo, vzhledem ke kvalitám není divu že to ze všech akčních filmů, ve kterých měl Arnold hlavní roli, mělo zdaleka nejmenší tržby - až do jeho stařeckých návratů v posledním desetiletí, které Raw Deal zdatně konkurují. 4/10 ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Jedinej zapamatovatelnej moment je, když Arnold pustí Satisfaction z kazety a proháněje se po lomu, střílí samopalem jednoho padoucha za druhým. Jinak je to průměrná mafiánská historka, podle toho, že námět napsali Leoneho dvorní scenáristé Donati a Vincenzoni, možná původně připravovaná k výrobě v Itálii a pak přenesená do Ameriky. Bez Arnolda a jeho tupých hlášek by to nemělo cenu sledovat. "Neměla bys pít, když pečeš." ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Pôvodne sa mal film volať "Let's Make A Deal" ("Poďme uzavrieť dohodu"). (m.a.t.o.)
  • Jako kaskadérský double Arnolda Schwarzeneggera na filmu pracoval Peter Kent. V malé roli si zahrál gangstera, kterého Mark Kaminski (Arnold Schwarzenegger) zastřelí v kamenolomu a on potom spadne na popelnice. V závěrečných titulcích je uveden pouze jako kaskadér. (Rominator)

Reklama

Reklama