Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kultovní komedie Karla Janáka o teenagerech Rendym a Jáchymovi, kteří hodlají pokořit zasněžené horské svahy a získat obdiv půvabných dívek. Rendy a Jáchym jsou v počítačové herně snowborďáckými rekordmany. Na opravdovém prkně dosud nestáli, ale věří, že v povánočním týdnu pokoří zasněžené svahy a udělají dojem na skvělé sexy dívky. K jejich zděšení je ale na hory doprovází neskutečně jedovatá Jáchymova sestra Marta. Bratranec a správce chaty, kde jsou zadarmo ubytováni, si je plete s námezdními silami a spolu s Martou se jim snaží udělat z pobytu peklo. Neodolatelné bohyně, do kterých se Rendy s Jáchymem zamilovali, obletuje drsná trojice místních snowborďáckých suverénů... Veleúspěšná teenagerovská komedie plná kiksů, trapasů, ale i splněných snů je filmovým debutem režiséra a scenáristy Karla Janáka a proslavila se v ní mladá herecká dvojice Vojta Kotek a Jiří Mádl. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (777)

genetique 

všechny recenze uživatele

Nechápem, prečo okolo tohto snímku bol taký ošiaľ. Klasická komédia, z ktorej sa dokonca vytrácajú prvky klasickej dobrej českej komédie a snaží sa hrať na americkú teenagerskú komédiu, čo ale zmiešaním českej mi to voláko nešlo. Pár milých a niekedy aj nečakane cool momentov, ale inak nič moc. 60%. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Jenom proto, že český film je sto let za opicema a Janák se zkušenostmi s maximálně tak s reklamním spotem na Sazku přijde s netradičním kamerovým cool lookem, mazanými hláškami a hustou On my Head, partou nehreců, přehrávajících hreců a roštěnkami, nevím proč bych měl dávat víc jak hvězdičku...A to to byl prosím původně tříhodinový seriál...Jako Prcičky se mi líbili, Stifflerovi jsem namakance věřil, Jimovi trapnost, ale tohle je nuda a vo ničem.Těm floutkům nevěřím ani hlášku a "Stříkéééj!" musel vymyslet chorý mozek, který jen ví jak táhnout na mediální branku...A nejlepší je, že to nyní budou samí panicové nanicové a -áci do omrzení... ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Viz totéž jako koment ke stejnojmennému seriálu s tou vyjímkou, že zde excelují oba hlavní dementi bez přerušení a v jednom kuse. Takže je-li to vaší povinností vidět (z jakýchkoliv důvodů, třeba u vás stojí Kokotek a hrozí, že vám hodí ve sprchách v Podolí pod nohy mejdlo), máte to za sebou za pár hodin a nezkurvíte si tři večery. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Já jen nechápu, co je na téhle ponejvíce nevtipné, otravné a jisté sortě puberťáků lacině se podbízející pičovině "sportovní"... Asi to kadění a blití a hulení, fak kůůl, Janáku! - - - P.S. Tak ještě že má pan rejžiser rád ty Coeny, že... Předpokládám, že u bří stříká... %-/ - - - - - (Poprvé viděno 12.4.2011 na ČéTéčku a tečka, hodnocení 19386., komentář zde jako petsettřicátýčtvrtý - 12.4.2011) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Ze začátku skvělé, má to tah na branku a je to vtipné, ale od druhé třetiny se to dosti rozmělní. Sem tam vykoukne podařená scéna, ale tak nějak to uplyne až do konce a ... A nic. Snesitelné to v každém případě je, a vzhledem k tomu na jakou cílovou skupinu je to zaměřeno, tak jde v rámci možností vlastně o úspěch. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (43)

  • Braňo Polák o získání role: „Roli ve Snowboarďácích jsem získal asi po pátém kole kamerových zkoušek. Tak dlouho jsem prudil režiséra (Karel Janák), že se nade mnou slitoval a tu roli mi dal.“ (SONY_)
  • Samotný soundtrack je také velmi úspešný, podíleli sa na něm totiž hudebníci jako Dan Bárta, Lenka Dusilová či Roman Holý. Hned po vydaní se dostal do pětice najprodávanejších alb. (imro)
  • Při scéně, kdy spolu hlavní hrdinové jedou na hory autobusem, je možné z venku vidtě, že je okolo sníh. Záběry z interiéru autobusu tomu však nenasvědčují. (Pepy)

Související novinky

Bathory – velkofilm po Československu

Bathory – velkofilm po Československu

25.02.2007

Finanční propadák Post Coitum, který ani kritiky nešetřily, neotřásl s Jurajem Jakubiskem, tak jak by se mohlo zdát. Každý jistě ví, že splín se většinou zahání prací, ale to co si ukousnul samotný… (více)

Stane se český Podfu(c)k (s)hitem?

Stane se český Podfu(c)k (s)hitem?

05.04.2006

Před několika dny, 23. března začal režisér Karel Janák točit svůj nový film Ro(c)k podvraťáků. Po veleúspěšných, ale veskrze spíše velice jednoduchých teeny komediích Snowboarďáci a Rafťáci by se… (více)

Český lev je za námi

Český lev je za námi

07.03.2005

Poprvé v historii Českých lvů, získaly hned dva filmy stejný počet sošek. Nejúspěšnějšími snímky minulého roku jsou tedy HOREM PÁDEM a KRÁL ZLODĚJŮ. Hřebejkovo Horem pádem ale přesto zazářilo v… (více)

Reklama

Reklama