foto

Daniel Margolius

  • nar. 31.1.1978 (42 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Monstrum (TV film)
Zádušní oběť (TV film)
2013 Kameňák 4
2011 Vůně kávy (TV film)
2009 Hodinu nevíš...
Les mrtvých (TV film)
2005 Krev zmizelého
Rána z milosti (TV film)
Sametoví vrazi
2004 Kouzelný přítel (TV film)
Modrý kámen (TV film)
Post Coitum
Snowboarďáci
2003 Kobova garáž (TV film)
Train de 16h19, Le (TV film)
2002 Nevěsta s velkýma nohama (TV film)
2001 Za nepřátelskou linií
1999 Hanele
1996 Bumerang
1990 O zapomnětlivém černokněžníkovi
Poslední motýl

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Šťastná rodina (S02E17)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Tajemství (S01E20)
Modrý kód (TV seriál)
Dobrý skutek (S03E32)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Lepší než fénix (S02E30)
Úlovek (S02E25)
Dopis z Ruska (S02E22)
další epizody (6)
Mordparta (TV seriál)
Řešení (S02E08)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Grand freeride (S03E29)
2015 Atentát (TV seriál)
Fotbalista (E05)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Svatba na louce (S01E02)
Borgia (TV seriál)
1500 (S03E06)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
O mrtvých jen dobře (S03E06)
2010 Vyprávěj (TV seriál)
Porod (S02E06)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
2005 Snowboarďáci (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
Čistka (E06)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)
1995 Aneta (TV seriál)

Dokumentární

1998 Kázání rybám (TV seriál)