foto

Daniel Margolius

  • nar. 31.1.1978 (39 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Monstrum (TV film)
Zádušní oběť (TV film)
2013 Kameňák 4
2011 Vůně kávy (TV film)
2009 Hodinu nevíš...
Les mrtvých (TV film)
2005 Krev zmizelého
Rána z milosti (TV film)
Sametoví vrazi
2004 Kouzelný přítel (TV film)
Modrý kámen (TV film)
Post Coitum
Snowboarďáci
2003 Kobova garáž (TV film)
Train de 16h19, Le (TV film)
2002 Nevěsta s velkýma nohama (TV film)
2001 Za nepřátelskou linií
1999 Hanele
1996 Bumerang
1990 O zapomnětlivém černokněžníkovi
Poslední motýl

TV seriály

2017 Mordparta (TV seriál)
Řešení (S02E08)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Grand freeride (S03E29)
2015 Atentát (TV seriál)
Fotbalista (E05)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Svatba na louce (S01E02)
Borgia (TV seriál)
1500 (S03E06)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
O mrtvých jen dobře (S03E06)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
2005 Snowboarďáci (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)
1995 Aneta (TV seriál)

Dokumentární

1998 Kázání rybám (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace