Reklama

Reklama

Rozvedená matka Molly McGrathová sníva o tom, stať sa trénerkou školského futbalového tímu. Vyzeralo to tak, že ako žena šancu mať nebude, ale riaditeľ školy, kam chodia najväčší chicagskí gangstri jej dá príležitosť. A ona ju prijme. Musí však "bojovať" nielen s jej protivníkmi v škole, ale aj s jej bývalým manželom.
Okrem Goldie sa vo filme predstavia aj známi herci Bruce McGill, Wesley Snipes, alebo Woody Harrelson. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

-marti- 

všechny recenze uživatele

Začátek mě nezaujal - klasické východisko: příšerná škola, nemotivovaná děcka a nová, odhodlaná trenérka. Ani po půlhodině to nebylo lepší. A po scéně s novým účesem dcery jsem to ukončila definitivně, naprosto otřesný dabing už jsem nedokázala dál snášet. Ale i v originále bych si to asi nechala maximálně jako kulisu v naději, že se třeba objeví nějaká vtipná scénka či aspoň maličký gag. Budiž, jednou jsem se pousmála - při scéně s kozou. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slabe, Richie ako reziser natocil len par dobrych supov : Prime Cut, Pulnocni Podraz. Goldie Hawn bola otravna a meíestami az odpornatym, ak ochcelaviest futbalovy tim. Vsimol som si ludi ao Bruce McGill /legenda o slavnem Navratu, Insider - muz ktery vedel prilis mnoho, Porota/, Veslo Snimpsa /Expendables 3, Blade/. Harrelson mi bol vzdy odporny, ale toto nebola este jeho najodpornejsia rola : 30 % ()

Reklama

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Je to film mládeži od 12 let přístupný. Jsem na rozpacích... tolik sprostých slov a vulgarit jsem ještě v žádném filmu pro mládež neslyšela. A pak odkud to ty děti mají, proč jsou tak drzé a sprosté. Nepomůže sdělení, zda byla Goldie HAWN dobrá nebo špatná, celý dojem smaže pár vulgárních slov, za které by se u nás ani dlaždič nemusel stydět. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Docela obstojná komedie o hráčích amerického fotbalu, které trénuje žena. Film předvede několik dobře cílených situací, které zaručují dobrou zábavu. Mám na mysli například situace, kdy hráči poprvé přivítají novou trénérku nebo scénu s ukradenou kozou. Rozuzlení zápletky a děje je víceméně předvídatelné. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Goldie svojí úlohu trenérky zvládla skvěle, ale i tak to nestačilo na to, aby ten filmy dokázala vytáhnout z průměrných končin na něco víc. První polovina byla docela zajímavá, malá blondýnka se potácí s několika obrovskými, urostlými chlápky a chce je trénovat, to se jim samozřejmě nelíbí a tohle mě bavilo, bylo vtipné sledovat Goldie, jak se snaží vyrovnat se všemi těmi naschvály, ale druhá polovina už nebyla o ničem, co by mě bavilo nebo zaujalo a spíše jsem se nudila. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama