Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Mildred do Akademie pro čarodějnice doslova vletěla, a to rovnou mezi popelnice. Zachrání ji Maud, která se stane její věrnou přítelkyní, což se nedá říct o ostatních dívkách, ani o některých učitelkách. Přesto se Mildred dostane až k závěrečným zkouškám - a jak dopadnou? Stane se z Mildred skutečná čarodějnice? (oficiální text distributora)

Recenze (164)

Tichošlápek 

všechny recenze uživatele

Navzdory zdejšímu hodnocení musím napsat, že se mi to celkově líbilo. Měl jsem zrovna chuť na neanimovaný seriál, který by se odehrával ve škole a naskytlo se mi tohle. Byl to nenároční seriál na pohodu a kdyby to mělo více epizod, tak bych se rád na ně podíval. Musím ovšem vytknout hrubé chyby v seriálu, které byly do očí bijící. Za to by si zasloužili pár facek. Nutilo mě to ke snížení hodnocení na 2*, ale nakonec tu třetí tomu nechám, když přivřu obě oči. ()

Paradax 

všechny recenze uživatele

Milý seriál o jedné outsiderce, který u nás běžel dřív než se k nám vůbec dostaly první zmínky o Harrym Potterovi, takže toto srovnání absolutně není na místě, nehledě na to, že jde o seriál, a ne film. Ve své době a dětském věku měl své kouzlo, ti mladší holt mají smůlu. Obecně u všech seriálů platí, čím větší časový odstup od vzniku, tím více v divákových očích klesá. ()

Reklama

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to docela rád. Je to Britské a to mi vždy přidá 20% minimálně, poté když to srovnám s Harry Potterem, tak je to lehké, amatérské a scénářovitě samozřejmě horší, ale má to svojí krásu. Protože knižní předloha byla publikovaná v roce 1974, nedá se mluvit o ovlivnění ČŠP Harry Potterem, ale právě naopak. Tak strašné hodnocení, které tento seriál dostal svědčí o tom, jak se lidé nechají snadno ovlivnit komerční, líbivou blbůstkou, Harry Potterem, podstatně bohatším, mladším sourozencem ()

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je to až tak špatně hodnocené ze strany mnoha zdejších uživatelů. Já mám čarodějky ráda, možná mají pitomý scénář a možná nejsou ani moc zábavné a napínavé, ale jako malé se mi moc líbily a proto pro mě nejsou žádný odpad. PS: Čarodějnické filmy jsou si velmi podobné, srovnávání s Potterem není k věci. Hrad, koště, kočky - typické kouzelnické prostředí a věci odjakživa. Potter vykradl všechno, ne? V tomto případě to vypadá, že kdo chce psa bít, hůl si najde. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že debilní, zdegenerovaní Angličania majú záľubu v moderných coolových teenagerských bosorkách, čarodejniciach, kúzelníkoch a podobnej trapnej magickej hávedi. Ešte pred tým ako sa objavila filmová podoba Harryho Pottera bol vo Veľkej Británii vyprodukovaný stupidný televízny seriál "Čarodejnice školou povinné". Cieľovou skupinou boli zamindrákované, komplexom menejcennosti trpiace puberťáčky. "Nezbedná bosorka" im mala pozdvihnúť sebavedomie. * ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Fenella (Julia Malewski) a Griselda (Poppy Gaye) ze čtvrtého ročníku   v epizodě Nezvaná říkají, že jsou v posledním ročníku. Ročníků je ovšem pět. (Tichošlápek)
  • Akademie slečny Krákavé je hrad Castell Coch (Cardiffu, Wales). (ČSFD)
  • Na Halloween (říjen 2000) CITV kvůli populární poptávce vytvořil časopis „Čarodějnice školou povinné“. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno