Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Já se musím upřímě smát, jak to tady každý pálí odpadem, nadává a buzeruje Trošku, ale proč? Proboha PROČ? Proč se na to díváte? Je jasné že trojka nemohla být jakkoliv dobrá, omílá to stejné pořád dokola a od druhého dílu graduje naivita a trapnost. Jenže když to vidí 25 000 lidí, polovina na tom byla beztak v kině, tak se nedivme, že má Troška chuť točit dál. Já se ale i přesto bavil a odpad opravdu dát nemůžu, doufám, že hejtaři prominou :) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pořád ta stejná písnička, vůbec žádná změna, ale to se asi ani čekat nedalo, že se to nějak vylepší, nicméně třetí díl už je trošku moc a jen se jen děsim toho, že tenhle díl neni tím posledním, ale zase na druhou stranu musim říct, že některý fóry, ač jsou známý, tak mě dokázaly rozesmát a přece jenom jsem si už zvyknul za ty předešlý díly na speciální styl těhle filmů, takže žádný zklamání nebo znechucení se nedostavilo a možná i proto dávám tak skvělý hodnocení ()

Reklama

blackJag odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipné panoptikum hrůzy. Schválně jsem si jeden díl dal, protože Trošku neodsuzuji s obecnou samozřejmostí (jako velké procento filmových fanoušků), ale opravdu nechápu, jak člověk, který natočil televizní evergreeny jako Slunce, seno (klidně celou trilogii) nebo Bota jménem Melichar (filmy, u kterých u bedny vždycky zaparkuji), dokázal položit základ takové zhůvěřilosti. 0% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem něco očekával od třetího pokračování troškokomedie, tak teď už nečekám od pana režiséra kromě klidu od jeho tvorby nic. Jak se vyjádřit? Snad tak, že dobře už bylo a toho hůř se doufám nedožijem. Všechno co jsem viděl předčilo mé očekávání, a tak je jen dobře - nejen pro celej náš národ, ale určitě i pro romy a možná i žluťoučké spoluobčany (předpokládám, že čtvrté pokračování musí bejt o nich a kdoví co by třeba vyváděli s Robertem Rosenbergem, když Dolly už tu byla) -, že se lidé točící okolo této minisérie rozhodli říci k dalšímu pokračování rozhodný NE. To já říkám taky. Jestli tohle psaní bude číst někdo, jenž by snad váhal, jak se rozhodnout, za sebe říkám:- do kina jdi jestli jsi během posledních 10 let neslyšel žádnej vtip (podotýkám -ŽÁDNEJ- a nemyslím dobrej)./ - pokuď jsi róm a chceš vidět pokoření bílé rasy (nejen při fotbale)./ - myslíš si, že R. Genzer bude ještě lepší než v Tele tele (odpovídám: v tele je mnohokrát lepší a není trapnej)./ - jseš policajt masochista a musíš vidět jak tvoji kolegové trpěj (nejen ve službě)./ - nemůžeš sehnat žádnou kazetu s Dolly a musíš ji ještě než umře vidět (na reprízu bych nečekal)./ -nejvíc ze všeho se směješ hulení pod stolem (s ministerstvem zdravotnictví to nemá nic společnýho)./ - smál ses tomuhle příspěvku (potom máš smysl pro humor a zůstaň doma!). Jedinej rozumnej plus tohodle filmu je sexy Jana Paulová, který léta přidávají nejen na kráse. Chceš se bavit? Já bych šel na nějakou komedii! ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

A máme tu završenie veľmi úspešnej českej trilógie Kameňák. Som prekvapený takýmto hodnotením, čakal som totiž asi 8 % nie až 16 :D Celý film bol trápny až to nebolo vôbec pekné. Ked som to pozeral tak sa mi normálne vo vrecku otváral nožik. Takéto blbé filmy by mali zakázať vôbec vydať. Horrible! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Filmování probíhalo v Týně nad Vltavou, na zámku Vráž, v Řitce, soutoku Lužnice s Vltavou a v Praze Slivenci (hřiště). [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Pacient nemocnice Uzlíček (Zdeněk Kozák st.) má nad postelí napsané své jméno a pod ním datum narození 1904. V prvním díle však povídal, že bojoval v první světové válce. V té by mu však bylo 10-14 let, což odporuje jeho výpovědi. (ELBobes)
  • V jedné ze scén Vilma (Jana Paulová) pronese, že drží dietu, což doplní slovy: "A cítím se fajn", přičemž ještě udělá specifickou pozici a gesta. Celá scéna je odkazem na reklamu na hubnoucí koktejl, v němž herečka účinkovala. V reklamě říkala stejnou větu i prováděla onu specifickou pózu. (funhouse)

Reklama

Reklama