Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

Damiel odpad!

všechny recenze uživatele

Totální dno úpadku českého filmu. Všechny ostatní trapárny typu Post Coitum nebo Román pro ženy jsou ve srovnání s tímhle humusem pořád veledíla hodná přinejmenším Českého lva, ne-li Oscara. Nic horšího už vzniknout nemůže, leda Kameňák 4, kam by Troška mohl obsadit "hvězdy" ze Superstar, z VyVolených a z Big Brothera... ()

monolog 

všechny recenze uživatele

A tentokrát to dávám sobě, že jsem tu sračku vůbec dokoukal a dokonce u ní ani neusnul. Největším problémem filmu není to, že přestože má být složen ze samých vtipů, vtipný není, ale že ty vtipy jsou ze sorty vtipů hospodských, hloupých a trapných. Příběh nestojí za nic, měsíc po podívání si už ani nepamatuju, o co tam šlo v hrubých rysech. Plejáda herců s nulovým potenciálem na snímek spíš jen háže hrsti šutrů. Pohřbívá jej totiž absolutní nedostatek čehokoliv, nad čím by se mohl člověk nějak zamyslet, zasmát, zhrozit nebo cokoliv jinýho. Prostě se jen koukám a nudím. Koukám a nudím. Koukám a hele, titulky! Přesto znám lidi, kteří si myslí, že je to jeden z nejlepších českých filmů. Ty lidi jsem dal na ignore list. Ale díky Bohu, že Troška existuje. Nebýt něj, nikdy bych si tak moc nevážil Jaroslava Soukupa. Ti dva by měli udělat nějakej společnej projekt, to by byla šleha, kterou by ve svém boji proti alkoholismu zahrádkou neustála ani Lindsey Lohan. ()

Reklama

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Kameňákov žije fotbalem, a je to na celém městečku znát. Bohužel, oficiální tým Lea Khona se neprojevuje žádným extra výkonem (asi jako Brno v současném ročníku Gambrinus Ligy), a hrají tak strašně, že už se na to nemůže dívat ani Khonova příšerná tchyně. Ta díky vítězství ve Sporce má peněz na rozdávání, a tak se s Khonem vsadí, že postaví tým - který ten jeho rozdrtí. A vzhledem k tomu, že se zrovínka do městečka přistěhovala jedna rozvětvená cikánská rodina (která se s míčem na kopačkách snad i rodí), nemá hledání nikterak těžké ... U předchozích filmů jsem ještě přimhouřil oko, ale napotřetí to už Troškovi neusnadním. Sada vtipů je v kameňácké trojce rozšířena (díky cikánské rodině) rozšířena i o ty rasistické (což jak Troška určitě dobře ví, v naší krajině náramně frčí), nicméně největší příděl vtipů si už Troška vypráskal v prvních dvou Kameňácích, a na trojku už moc nezbylo. Fakt se divím (a v trojce trojnásob), proč ti herci do tohoto projektu šli - co jim za to rejža nabídnul? ()

anli 

všechny recenze uživatele

Chapu a je mi jasne,ze chtel Zdenek Troska predevsim bavit,takze scenari se ani scenar rikat neda a rezie spocivala ve vysvetlovani hercum,jak maji ten ci onen vtip zahrat.Herci se snazi a je i misty videt,ze si to uzivali.Osobne myslim,ze tenhle dil uz vzniknout nemusel.Parkrat jsem se pousmal,no a za to davam cistych 10%,protoze znam komedie,kde jsem se ani neuculil. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kameňák 3" je naozaj veľmi zlý film. Scenár je len chaoticky riadeným tokom navzájom prepojených vtipov. Čo je v podstate zaujímavý nápad, ale samotná realizácia nie je vôbec uspokojivá. Zdeněk Troška je režisér, ktorého ja raz nedokážem pochopiť a oceniť. Mne ten jeho štýl príde desne buransky plytký. Najviac svoje filmy ničí tým, že obsadzuje nehercov alebo totálne podpriemerých babrákov, ktorí nedokážu presvedčivo zahrať ani prd. Bolo mi z toho až trapne. "Kameňák 3" je odpad! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Během natáčení se jeden komparzista platonicky zamiloval do Dolly Buster (občanským jménem Nora Baumberger). Z milých sympatií se nakonec stalo nepříjemné obtěžování. [Zdroj: prask.nova.cz] (Duoscop)
  • Menší roli Helmuta, majitele fotbalového klubu Austria Temelín, si zahrál Pavel Pásek, producent všech filmů ze série Kameňák a kapelník rockové skupiny Walda Gang. (rublik05)

Reklama

Reklama