Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich láska měla jeden háček - oba si měli brát úplně někoho jiného... Julia je servírka a pracuje na svatebních oslavách. Robbie je zpěvák a také si na svatbách přivydělává. Na jedné takové se oba mladí hrdinové do sebe zakoukají a láska je na spadnutí. Má to však jeden háček – jak Robbie, tak Julia si mají za pár dní brát někoho jiného. Kolotoč dějových zvratů, citových šoků a překvapivých rozuzlení může začít. (HBO Europe)

(více)

Recenze (137)

bmx6 

všechny recenze uživatele

I kdyby za nic,tak už jenom za tu skvělou muziku si ten film ode mně zaslouží plný počet hodnocení.A to nepočítám skvělého Adama Sandlera se svým skvělým hárem a bezvadně příjemnou Drew Barrymore.K tomu skvélý romantický příběh s několika vtipnýma místama.Takže když to tak shrnu,tak je to perfektní film na odreágování,protože nic víc se v tom hledat nedá a když jste dobře naladění,tak si ten film pokaždé užijete. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Kdysi před mnoha lety jsem tento film viděl. Nebyl jsem tehdy v úplně nejlepším období svého života, tak jsem jej jen ohodnotil třemi hvězdičkami s tím, že na něj ještě jednou kouknu. A to jednou přišlo včera večer. Hezký večer, pohoda, klídek, a tak jsem si pustil tuto romantickou komedii... a dobře jsem udělal. Romantická komedie pro hezký večer, která pobaví i po čtvrtstoletí od jejího vzniku. Víc sem psát nebudu, protože naprosto přesně to vystihl B!shop a já bych to lépe nenapsal. Já jen upravím hodnocení. Vím, že 5* je hodně... jenže když já neoceňuji uměleckou stránku, ale to, jak mne film pobavil a pohladil na duši... a tento je opravdu milý. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Za Adama, za Steva Buscemiho a Jona Lovitze a částečně i za Drew, která zde byla alespoň docela roztomilá, když už nic jiného, nemohu hodnotit záporněji. Ona je to koneckonců docela nevinná a příjemná romantická oddechovka, která sice moc originality nepobrala a vtipem se také překvapivě dost šetří (na Sandlerovy poměry Neuvěřitelně Přístupný Humor!), ale sladkým příběhem, několika retro písničkami a klasickým, leč nakažlivě optimistickým happyendem vůbec nic nekazí. Jenom mi pořád vrtá hlavou, proč nechtěl radši tu její kamarádku, idiot.. :-) 60% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nevim, co proti tomu vsichni maj. Jasne, neni to buhvijakej film, ale jako ramnticka komedie to funguje na vybornou. Drew je spravne roztomila, Sandler spravnej sympatak a chemie mezi nima funguje. Pribeh je sice predvidatelnej, ale vyplnujou ho fajnovy pisnicky a sem tam i nakej ten fajn forek, takze tech 90 minut utece jako nic. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Robbie Hart býval rockovou hvězdou, ale dnes se nechává najímat a zpívá na svatbách. Brzy se má ženit i on. Na jedné ze svateb se potká se sympatickou servírkou Julií Sullivanovou. I přesto, že Julia chodí se sobeckým burzovním makléřem zjistí, že s Robbiem mají k sobě blízko a on jí slíbí, že jí na její svatbě zazpívá. Julia má zase obsluhovat na jeho svatbě. Děj této tak trochu zvláštní komedie sice není nijak chytlavý, ale Adam Sandler s Drew Barrymore to spolehlivě táhnou i přes úskalí problematického scénáře. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Produkce filmu trvala přes rok a půl. (JORDY)
  • Režisér filmu Frank Coraci má ve filmu menší cameo. Objevuje se jako postava zpívající skladbu "Love Stinks" ve chvíli, kdy kolem něj prochází Robbie (Adam Sandler) s mikrofonem. (JORDY)
  • Po nezdařené svatbě v televizi hraje skladba „White Wedding“ od Billyho Idola, který se ve filmu také objeví, konkrétně v letadle. (Knowho)

Reklama

Reklama