Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich láska měla jeden háček - oba si měli brát úplně někoho jiného... Julia je servírka a pracuje na svatebních oslavách. Robbie je zpěvák a také si na svatbách přivydělává. Na jedné takové se oba mladí hrdinové do sebe zakoukají a láska je na spadnutí. Má to však jeden háček – jak Robbie, tak Julia si mají za pár dní brát někoho jiného. Kolotoč dějových zvratů, citových šoků a překvapivých rozuzlení může začít. (HBO Europe)

(více)

Recenze (137)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie v hlavní roli s nemožným účesem Adama Sandlera. Průměrně zábavné, ale neurážející (minimálně 2 momenty jsou ale v mých očích nadčasové - zhrzené řečnění na cizí svatbě a dvojnásobně zhrzená Sandlerova píseň). Přiznám se bez uzardění, že na konci jsem byl i trochu dojat, ale hlavně figury jsou profilovány přesně tak aby jste ústřední dvojce přáli šťastný konec, takže ať je výsledek předem sebeznámější, obyčejného diváka ve vstřícné náladě potěší. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Robbie Hart býval rockovou hvězdou, ale dnes se nechává najímat a zpívá na svatbách. Brzy se má ženit i on. Na jedné ze svateb se potká se sympatickou servírkou Julií Sullivanovou. I přesto, že Julia chodí se sobeckým burzovním makléřem zjistí, že s Robbiem mají k sobě blízko a on jí slíbí, že jí na její svatbě zazpívá. Julia má zase obsluhovat na jeho svatbě. Děj této tak trochu zvláštní komedie sice není nijak chytlavý, ale Adam Sandler s Drew Barrymore to spolehlivě táhnou i přes úskalí problematického scénáře. ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Netajím se tím, že mám pro filmy s Adamem Sandlerem slabost a ačkoliv existují lepší jeho kousky, tak tenhle film má pořád jakousi kvalitu. Najde se tu několik povedených situací a hlášek, které pobaví. Zejména stará babča, kterou hlavní hrdina učí zpívat, je správná. Je jen škoda, že nedostala více prostoru. Příběh neurazí a už rozhodně nepřekvapí. Však si ani jiný konec v tomhle případě neumím představit. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, nezvyk ve filmografii Adama Sandlera. Ve filmu je sice zaměstnána celá jeho parta, ale k nějakým fajným šílenostem jako obvykle nedochází. Největší pochvalu si zaslouží stylisté a celý štáb za věrný návrat do roku 1985. Film je sice natočen v roce 1998, ale odehrává se v pověstném roce 1985. Všechno, opakuji, všechno ve filmu vypadá jako 1985, aji titulky, takže byla odvedena skutečně dobrá práce. Film byl velice úspěšný, možná i díky vlasům Adama Sandlera a Allena Coverta a po zásluze se dočkal v roce 2006 musicalového remaku na Broadwayi. The Wedding Singer dodnes zaujímá přední místa v různých žebříčcích komedií. Proč tomu tak není v ČR? - 70% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nevim, co proti tomu vsichni maj. Jasne, neni to buhvijakej film, ale jako ramnticka komedie to funguje na vybornou. Drew je spravne roztomila, Sandler spravnej sympatak a chemie mezi nima funguje. Pribeh je sice predvidatelnej, ale vyplnujou ho fajnovy pisnicky a sem tam i nakej ten fajn forek, takze tech 90 minut utece jako nic. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Po nezdařené svatbě v televizi hraje skladba „White Wedding“ od Billyho Idola, který se ve filmu také objeví, konkrétně v letadle. (Knowho)
  • Produkce filmu trvala přes rok a půl. (JORDY)
  • Režisér filmu Frank Coraci má ve filmu menší cameo. Objevuje se jako postava zpívající skladbu "Love Stinks" ve chvíli, kdy kolem něj prochází Robbie (Adam Sandler) s mikrofonem. (JORDY)

Reklama

Reklama