Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich láska měla jeden háček - oba si měli brát úplně někoho jiného... Julia je servírka a pracuje na svatebních oslavách. Robbie je zpěvák a také si na svatbách přivydělává. Na jedné takové se oba mladí hrdinové do sebe zakoukají a láska je na spadnutí. Má to však jeden háček – jak Robbie, tak Julia si mají za pár dní brát někoho jiného. Kolotoč dějových zvratů, citových šoků a překvapivých rozuzlení může začít. (HBO Europe)

(více)

Recenze (137)

lamps 

všechny recenze uživatele

Za Adama, za Steva Buscemiho a Jona Lovitze a částečně i za Drew, která zde byla alespoň docela roztomilá, když už nic jiného, nemohu hodnotit záporněji. Ona je to koneckonců docela nevinná a příjemná romantická oddechovka, která sice moc originality nepobrala a vtipem se také překvapivě dost šetří (na Sandlerovy poměry Neuvěřitelně Přístupný Humor!), ale sladkým příběhem, několika retro písničkami a klasickým, leč nakažlivě optimistickým happyendem vůbec nic nekazí. Jenom mi pořád vrtá hlavou, proč nechtěl radši tu její kamarádku, idiot.. :-) 60% ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

50% - čistých a jasných. Klasický scénář jako ve všech romantických komediích - tady se nedá čekat nic nového. A už jde jen o to, jaká bude omáčka kolem a jak to bude vtipné, nevtipné či trapné. Zde to bylo celkem vtipné. Pár dobrých hlášek a pár povedených scének. Zbytek nebyl až tak moc nudný, takže to celkem šlo. Dá se na to kouknout jednou, po druhé už není proč. Howgh! ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Emoce 9/10/// +nádherná hudba, Adam Sandler ještě nikdy nebyl příjemnější, krásný příběh, skvělí český dabing, romantika až na půdu -jej, snad jen škoda, že jsem film neobjevil dříve/// Obrovské překvapení. Dlouho jsem se k tomuto filmu nedostal a nyní 11 let od natočení jsem měl tu možnost. Film jsem si z nedostatku času rozdělil na čtyři části, ale vždy když jsem se začal dívat tak mě film neuvěřitelně zaujal a vtáhl do děje. Ke konci jsem si přál aby ještě nebyl konec. Moc se mi to líbilo./// Celkem 90%/// ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Hodně nevyvedená komedie, která kamsi spláchla celkem, včetně vedlejších rolí, slibný herecký potenciál. Úplně nepochopitelně pak působí uměle vyvolávaná a opěvovaná atmosféra osmdesátých let, především díky archaickému soundtracku, jenž však sám o sobě může být pro někoho cenný alespoň z toho vzpomínkového hlediska. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Miluju osmdesátý léta - miluju tehdejší hudbu, tehdejší oblečení, tehdejší účesy a tohle všechno (plus skvělý humor, vynikající výstupy Jona Lovitze a Steve Buscemiho /kterej ani není napsaný v titulcích, ale za ten jeho výstup by tam měl být hned jako první a velkými písmeny/, nádhernou Christine Taylor, starý profláklý osmdesátkový hity mnohdy v novém otextování a Billyho Idola) mi tenhle film naservíroval v plné síle v naprosto vynikajícím provedení. Tohle je opravdu romantická komedie namíchaná přesně 50/50. Adam Sandler na počátku své nejlepší formy, zřejmě nejlepší film, co jsem s ním zatím viděl. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Po nezdařené svatbě v televizi hraje skladba „White Wedding“ od Billyho Idola, který se ve filmu také objeví, konkrétně v letadle. (Knowho)
  • Režisér filmu Frank Coraci má ve filmu menší cameo. Objevuje se jako postava zpívající skladbu "Love Stinks" ve chvíli, kdy kolem něj prochází Robbie (Adam Sandler) s mikrofonem. (JORDY)
  • Produkce filmu trvala přes rok a půl. (JORDY)

Reklama

Reklama