Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

igi B. 

všechny recenze uživatele

S.S. na vrcholu >Soběsamých Specifických< duševních i fyzických sil. Budiž. Se sebezapřením si za tuhle vymaštěnou tlučhlavárnu ty dvě a půl hvězdy spravedlivě zaslouží... Z nutnosti zaokrouhlit po opětovném shlédnutí sraženo nemilosrdně dolů. - - - P.S. Ovšem pozor na tradičně debilní novoidní šašský dabing... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak nez se pustim do psani musim upozornit na jednu vec a sice ze toto je muj jubilejni petisty koment na CSFD porad sem si rikal ze to musi byt nejaky reprezentativni film a mel spoustu kandidatu nakonec sem si rekl ze okomentuju prvni co mne zrovna napadne a to je tento no a ted k filmu jako takovemu opravdu jsem nevidel Ritchieho a nevim proc Ritchie zabil Bobyho ale zeptat se mne na to Seagal nejakou odpoved uz si najdu neni totiz radno srat tohohle drsnyho poldu co jde nekompromisne po vrahovy svyho partaka Steven v zivotni forme a ten zaverecnej fight nebo spis brutalni destrukce Williama Forsytha uz je pro mne klasickou scenou spolu s Prepadenim 2 Seagalova absolutni spicka a u mne jasnych 5* na zdejsi hodnoceni se nedivat protoze 66% je samozrejmne kravina ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Tento film ve mě zachovává spousty nostalgických dětských vzpomínek. Nejen, že jsem byl strachy vyděšenej skrz vyžranýho úlisnýho záporáka, kterej si zabíjel jak se mu prostě chtělo, ale hlavně a to především jsem byl nadšenej skrz vysokýho copatatýho hrdinu, kterej se těmto zfetlejm a zákeřnejm záporákům postavil a dal jim to celkem sežrat. Drsný akce, zlomený ruce, ustřelená noha, sekáček, no tak to bylo to, co jsme jako malí rváči chtěli vidět! Převeliká škoda, že si Seagal neudržel svůj standart "béčkového" akčního borce dýl a nenatočil víc takových filmů... Nicméně Stevenovi rychlý ruce a drsnej život Brooklynu mě díky skvělé NS zůstanou už navždy vrytý do paměti... 95% ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Na scénu, kde Stívov najlepší kámoš Bobby leží na zemi po tom, čo ho Richie rozstrieľal na kašu a hubu otvára ako ryba vyhodená na breh, nikdy nezabudnem! Dnes som si to zopakoval po takmer tridsiatich rokoch, ale už to taká zábava nebola. Prakticky som videl dnes vo filme neuveriteľné množstvo chujovín a dve hviezdičky vlastne udeľujem iba za bojové scénky a sentiment tej doby. ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Zrejme nejlepsi Seagaluv snimek. 90 minut nadprumerne akcni rubanice, Seagalova efektni choreografie a nekompromisni drsnota a samozrejme dobre napsany scenar a pevna rezie. Vse je vsak relativni a nebyt to Seagal jednalo by se pouze zrejme o prumerny mozna podprumerny akcni thriller. Takhle vsak nemam vetsich vyhrad, ale stale se jedna o jedndochou zabavu pri ktere clovek nemusi moc premyslet pouze se necha vest do zavercneho smece. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Shannon Whirry v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Kvůli požadavkům Stevena Seagala (Gino) byla role Williama Forsytheho (Richie) zkrácena. (VSVB)
  • Vůz, který řídí v závěrečné scéně Ritchieho gang, je slavný americký automobil Buick GNX. (OceanView)

Reklama

Reklama