Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Už toho mám dost. Celou noc potkávám lidi s permanentní ztrátou paměti." Brooklyn je skvělý místo k životu. Každej tu zná svýho dealera, poldu i mafiána. Je to taková velká rodina a to mám rád. A taky mám rád nasranýho poldu Gina, kterej na cestě za pomstou každýho sprostýho podezřelýho zaikiduje, poláme mu končetiny nebo ho vyhodí z okna. Tady totiž platí jiný zákony. Černoši a padouši si o právech můžou nechat jenom zdát, protože Gino řeší vše ručně a s úředním papírováním to rozhodně nepřehání. Ginovi jsem prostě fandil, ale zfetovanej Richie mi přes veškerou snahu nepřipomínal rovnocennýho soupeře. A kdyby to nějak šlo, tak jeho sestru Patricii bych si raději zatknul sám. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Michael Frank: 1. Don't Stand in My Way - Gregg Allman [4:10] ,2. Shake the Firm [3:28] ,3. Temptation [3:56] ,4. When the Night Comes Down [3:26] ,5. One Good Man [3:30] ,6. Puerto Riqueno [2:36] ,7. Bad Side of Town [3:52] ,8. Bigger They Are (The Harder They Fall) [2:46] ,9. Main Title [4:02] ,10. One Night in Brooklyn [3:39] ,11. Final Encounter [4:25], ()

Reklama

Tyler 

všechny recenze uživatele

Jít pod 4 hvězdičky by byl zočin..."Nemilosrdná spravedlnost" je klenotem v Seagalově filmografii - jeho asi nejbrutálnější, nejtemnější a dost možná nejpřímočařejší film. Ale přitom se nezapomíná na povedené vykreslení Brooklynu sužovaného všudypřítomným zločinem, které zajímavě podkresluje hlavní dějovou linku - a nutno uznat, že Steven tentokrát dostal velmi působivého protihráče. William Forsythe je totiž jedním slovem absolutní magor (vlastně dvěma). Nebudu to prodlužovat a sáhnu k lacinému zvolání - "Nemilosrdná spravedlnost" má koule!!! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 9/10/// +gangsterské vyznění, dost temná hudba, drsní záporáci -snad jen trošku zastaralé, ale pořád snesitelné/// V pořadí čtvrtá seagalovka se dá považovat za vrchol Seagalovi filmové kariéry. A propos Richie Madano je jeden z nejlepších filmových záporáků. A nemohu si odpustit: "Moje žuby, tys mi vymlátil moje žuby, ty parchante"/// Celkem 88%/// ()

topi 

všechny recenze uživatele

Seagal nebyl nikdy můj favorit akčních hrdinů, proto jeho filmy nemám moc v merku. V Out for justice jde po krku vyfetovanýmu magorovi Richiemu, který zavraždil jeho policejního kolegu. Svoje účty si ještě vyřizují mafiánské gangy a příběh je tradiční přestřelka mezi policejním hrdinou a zločinci, čerpající atmosféru ze zlatých osmdesátek. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Součástí soundtracku se stala známá skladba kapely Bestie Boys "No Sleep Till Brooklyn, která právě pojednává o lokalitě, kde se děj filmu odehrává. (OceanView)
  • Shannon Whirry v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama