Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Nemilosrdná spravedlnost bude zcela určitě jedním z nejpovedenějších Seagalových snímků. Nechybí mu skromná dávka humoru, úměrná porce parádních soubojů, solidní příběh, ale zejména plný kotel výtečné atmosféry Brooklynu. Bitky Stevena Seagala v této době ještě neskutečně baví, byť nedává svým soupeřům sebemenší šanci a likviduje je s naprostým přehledem. Nemilosrdnou spravedlnost bych rozhodně neoznačil za nějaké obyčejné či laciné béčko. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Drsný film s drsným prostředím. William zvládl svou ůlohu dokonale a závěr, kdy se Steven pere se sjetým protivníkem je určitě nejbrutálnější co sem kdy viděl, ale někdy to nešlo a musel sem se smat, třeba jak William vytáhne na Seagala panvičku a chce ho přetahnout, ale Seagal mu panvičku vyrve z ruky a přetáhne Williama. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Seagal nebyl nikdy můj favorit akčních hrdinů, proto jeho filmy nemám moc v merku. V Out for justice jde po krku vyfetovanýmu magorovi Richiemu, který zavraždil jeho policejního kolegu. Svoje účty si ještě vyřizují mafiánské gangy a příběh je tradiční přestřelka mezi policejním hrdinou a zločinci, čerpající atmosféru ze zlatých osmdesátek. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Top 3 Seagal. Skoda, ze som to objavil az v casoch ked je dobry film s tymto panom rovnaky mytus ako slusny politik. Hranie mu sice nikdy neslo ale v tejto variacii na Pepka Doyla pripadne Dirty Harryho mu to celkom svedci. A hlavne ten film okolo neho je prekvapivo solidny. Ale samozrejme ziadna uberpecka to noe je. Iba velmi kvalitne B-cko. 7/10 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Starej dobrej (vlastně mladej dobrej) Steven se svou huhňavou a topornou italštinou je k sežrání. Coby nekompromisní policajt Gino se probíjí nočním i denním Brooklynem v honbě za vyšinutým vrahounem Richiem. Za ním zůstávají řezné, sečné, bodné i střelné rány, vyražené zuby, zlámané ruce, ustřelené nohy, rozbité hlavy a přeražené nosy. Richie (skvělý William Forsythe) je Talián, gangster, vysavač na koks a psychopatické vraždící hovado (nejvíc mě pobavilo, když odbouchl babu, která si na něj dovolila zatroubit). Gino je samozřejmě taky Talián, ale Rodinu má těžce na háku. Má na háku i všechny grázly, protože se nikoho nebojí. Všechny totiž dokáže zbouchat. Bez problémů třeba vymlátí kulečníkovou hernu plnou pokérovaných rváčů. Gino je sice tak trochu trapák, jeho výrazy, pózy i hlášky jsou často k smíchu, ale jedna hláška se mu zatraceně povedla: "VYŘIĎ BRÁCHOVI, ŽE MU UŘÍZNU HLAVU A NACHČIJU MU DO KRKU!" Není to úžasný? O tomhle filmu přesně platí rčení: "Je tak blbý, až je roztomilý". ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Slovo „fuck“ je ve filmu vysloveno 114 krát. (POMO)
  • Rolu Gina Felina mal pôvodne hrať herec Sylvester Stallone, ktorý chcel ešte raz spolupracovať s režisérom Johnom Flynnom (spolupráca na filme Lock Up). John Flynn však nakoniec obsadil Stevena Seagala. (Seag)
  • Film se natáčel v říjnu 1990 v Brooklynu. (ssfan)

Reklama

Reklama