Reklama

Reklama

Jako za starých časů

  • USA Seems Like Old Times (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spisovatel Nick Gardenia (Chevy Chase) je proti své vůli přinucen dvěma ozbrojenými lumpy vykrást banku a předat jim lup. Na útěku před dopadením vyhledá jedinou osobu, která mu může pomoci - svou exmanželku Glendu (Goldie Hawn), špičkovou obhájkyni, schopnou dostat z maléru kohokoli. Má to ovšem háček - o Nickově přítomnosti v domě se nesmí dozvědět Glendin současný manžel Ira (Charles Grodin)... (Oskar)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Martin741 

všechny recenze uživatele

No tak v prvom rade mne "humor" Chevyho Chase nic nehovori a ked uz pozeram na US styl humoru, tak suverenne beriem radsej inteligentny humor Styva Martina nez tieto lacne srajdy. Ale zase Chevy Chase mal v 80. rokoch nieco do seba, nemilosrdne k nemu boli az 90. roky, kedy pravom upadol do zabudnutia a vyhasol. Jay sandrich ako rejza mi nehovori uz vobec nic a myslim, ze skoncil v druho - a tretoradych sytkomoch. Ako komedia nic moc, zasmiat sa da len na 2 - 3 pripadoch : 30 % ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

1- Co mám dělat? 2 - S čím? 3 - Myslí s kuřetem, je totiž vegetarián a nikdy to nejedl. 2 - A proč se ptá zrovna 4? 3 - Protože 4 byl kdysi taky vegetarián, tak s tím má zkušenosti. 2 - Aha. 4 - Kousej to......dialogy jsou občas skutečně kouzelné. Příjemná komedie, která pobaví, ale uplná špička to taky není. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Škoda několika málo pasáží, v nichž jakoby do plachet nefoukal vítr, jinak to však byla luxusní plavba, která rozčeřila stojatou vodu - jako za starých časů. Místy až divadelní galakoncert ústředního tria, ze kterého jasně vyčnívá kouzelný Chevy Chase. No a kdyby se rozdávaly metály za dialogy, měli bychom tu horkého favorita. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia plná milého humoru a kuca paca situácií. Našlo by sa tu aj zopár vydarených hlášok. Samozrejme, celý ten príbeh je postavený na hlavu a nedáva čo sa reality týka zmysel, no bolo to aspoň niečo, na čo sa dobre pozeralo. A samozrejme je tu to najhlavnejšie - príjemná nostalgická dobová atmosféra, ktorá mnohým z nás pripomenie naše detstvo. Lepší priemer. 65/100 ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Jako za starých časů je tradiční Simonova konverzačka i když tu nechybí i pár fyzických gagů. Je tu budoucí generální prokurátor a jeho žena obhájkyně, která si půlku svých případů bere domů jako zaměstnance. A do cesty se jim plete exmanžel, donucený k bankovní loupeži a na útěku před policií, který se jí plete do života. Takže Grodin se vzteká, Hawnová hysterčí a Chase se chová jako nezodpovědný zmetek. Je tu milostný trojúhelník, sympatické vedlejší postavy, nenudil jsem se, příjemně se na to kouká a některé hlášky se povedly... jen něco mi chybělo (lepší režisér? oblíbenější herci?). Nevím, každopádně slušné 3* si to zaslouží. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama