foto

Bill Zuckert

  • nar. 18.12.1915
    The Bronx, New York, USA
  • zem. 23.1.1997 (81 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Ace Ventura: Zvířecí detektiv
Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
1993 Bank Robber
Nebezpečný vetřelec
There Was a Little Boy (TV film)
1991 Critters 3
1990 Columbo: Žonglér - Vražda v Malibu (TV film)
1988 Neposlušný policajt ze St. Louis
1986 Killer in the Mirror (TV film)
1985 Little Treasure
Words by Heart (TV film)
1984 Chattanooga Choo Choo
Snowballing
1983 Secrets of a Mother and Daughter (TV film)
1981 California Gold Rush (TV film)
Nashville Grab (TV film)
The Adventures of Huckleberry Finn (TV film)
1980 Condominium (TV film)
Hangár 18
Jako za starých časů
Loose Shoes
1978 Born Again
Devil Dog: The Hound of Hell (TV film)
Legend of the Northwest
P.Ě.S.T.
Time Machine, The (TV film)
1977 Incredible Rocky Mountain Race (TV film)
1976 Cesta Velkou Planinou (TV film)
Rtěnka
W. C. Fields and Me
1975 Columbo: Případ diplomatické imunity (TV film)
Sky's the Limit, The
The Strongest Man in the World
1974 Columbo: Obrácený negativ (TV film)
Ohnivá sedla
The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One (TV film)
1973 Girl Most Likely to..., The (TV film)
Trouble Comes to Town (TV film)
1972 Family Flight (TV film)
Pokřivená srdce (TV film)
1971 Ellery Queen: Don't Look Behind You (TV film)
Hitched (TV film)
How to Frame a Figg
Scandalous John
Strange Monster of Strawberry Cove, The (TV film)
1970 The Challenge (TV film)
Tora! Tora! Tora!
1969 Comic, The
Elvis: Trable s děvčaty
Ostře sledovaná banka
Secrets of the Pirates' Inn (TV film)
The Gypsy Moths
1968 Pověste je výš
1965 Cincinnati Kid
1964 Robin a 7 maskovaných
1963 Chodba šoků
1962 Black Gold
Kid Galahad
1961 Ada
Bachelor in Paradise
Million Dollar Incident, The (TV film)
1959 Odds Against Tomorrow
1947 Polibek smrti

TV seriály

1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Harts of the West (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Bob (TV seriál)
Delta (TV seriál)
On the Air (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
1983 Small & Frye (TV seriál)
Still the Beaver (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
Teachers Only (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
Walking Tall (TV seriál)
1979 Shirley (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Next Step Beyond (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Family (TV seriál)
Future Cop (TV seriál)
Gemini Man (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Doctors' Hospital (TV seriál)
Karen (TV seriál)
Mobile One (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
Run, Joe, Run (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Adam's Rib (TV seriál)
Barnaby Jones (TV seriál)
Griff (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Brian Keith Show, The (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
Maude (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Chicago Teddy Bears, The (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Přízračná přestřelka (S03E01)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Gidget (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
No Time for Sergeants (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Bing Crosby Show (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
He's Alive (S04E04)
1962 Combat! (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
Our Man Higgins (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
The Honeymooners (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
I Cover Times Square (TV seriál)
The Web (TV seriál)
Tom Corbett, Space Cadet (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace