Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

George Banks tvoří se svou ženou Ninou výjimečně šťastný pár a vášnivě miluje své děti, malého Mattyho a starší Annie. I v ní stále vidí malé děvčátko, takže nemůže věřit svým uším, když se Annie vrátí ze studií v Evropě a oznámí, že by se chtěla vdávat. George vůbec není nadšen vyhlídkou, že čas jeho otcovské péče je u konce. Věnuje budoucímu zeti mimořádnou pozornost a zpočátku se k němu samozřejmě staví naprosto odmítavě. Sabotuje dokonce i svatební přípravy. Nakonec se však přece jen rozhodne nestát dceři v cestě a jako hrdý otec ji přivede k oltáři. Než se tak ovšem stane, je třeba svatbu připravit a to se ukáže být doslova noční můrou. (TV Nova)

(více)

Recenze (156)

JP84 

všechny recenze uživatele

Vítejte v utopii!!!Všichni tady bydlí v nádherných vilách plného luxusního nábytku,cestují po světě,můžou si dovolit zaplatit svatbu pro stovky lidí a,především,VŠICHNI SE TADY MAJÍ STRAŠNĚ RÁDI.A když uděláte brajgl v domě rodičů vašeho budoucího zetě?Jen to bonznou svému synáčkovi a jede se dál.Akorát ti páni policajti byli kvůli těm autům nějak moc zlí a museli je řešit opravdu škaredou domluvou...Tohle je jeden z nejvyumělkovanějších filmů jaký jsem kdy viděl. ()

thor00i 

všechny recenze uživatele

Když jsem zahlédl tento film v televizi, řekl jsem si, že se jedná pouze o další z tuctu podobných amerických rodinných komedií. Naštěstí jsem se spletl. Humorné výkony a komediální talent Steve Martina (George Banks), po boku okouzlující Diane Keaton (Nina Banksová), jakožto staromódního tatíka, který není nadšený z vdavek své dcery jsou vynikající. Scéna při návštěvě budoucích příbuzných, kdy Goerge nakonec skončí s šekovou knížkou svého tchána v bazénu, je sice hodně ztřešťěná, ale já se u ní pořádně pobavil. Příběh skvěle doplňuje zženštilý svatební koordinátor v podání Martina Shorta. Každopádně povedený výběr představitelů postav, který působí přirozeně. Po shlédnutí této rodinné komedie se stala jednou z mých nejoblíbenějších a myslím, že jí dlouho zůstane. Děj filmu je svižný a bez trapných okamžiků (možná až na pár vyjímek :-) ). Kdo má rád romanticky laděné rodinné komedie, si zcela jistě přijde na své. Možná trochu přechvaluji, ale neviděl jsem původní verzi filmu. ()

Reklama

Tyny 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem filmu dala 4*, nejspíše z ukvapení, lépe řečeno z nostalgických důvodů. Když jsem film po nějaké době viděla znovu tak jsem si uvědomila, že zas o takovou bombu nejde. Pár scén mohlo být lépe promyšlených a příjemný humor mohl být více spontánní. Jinak nemám žádné výhrady. Stevovi tyto role prostě padnou, bez výjimky. ()

Mapl 

všechny recenze uživatele

Moc hezký film, který jsem viděl snad pětkrát a ještě mě neomrzel a rád si ho v televizi opět zapnu. Vtipné scény střídají lehce dojemné dialogy a celý scénář je podle mě velmi kvalitně vytvořen a z mého hlediska jde o jednu z nejhezčích amerických komedií, která je ale zároveň laskavá a i trošku šílená. Jednu z rolí také ztvárnil mladší brat Macaluaye Culkina - Kieran a líbil se mi jakožto herec víc, než celý jeho bratr. 82 % ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Môžeš mu hovoriť ´ocko´ alebo ´George´.“ – „Stačí George.“ Tieto americké rodinné neškodné a nezávadné komédie mi občas niečo hovoria a občas nie, HLAVU RODINY mám každopádne už zopár rokov rád a napriek nešťastnému pokračovaniu si ju vždy pozriem rád. Ktovie, keby tvorcovia vychytali muchy (napríklad by vystrihli aspoň štvrťhodiny), hodnotil by som až 80%, faktom je, že i 105 minútová verzia obsahuje scény kúzelné, ktoré si zamilujete (basketbal). A k tomu prvotriedne herecké obsadenie, v ktorom sa - medzi autoritatívnym Steveom Martinom a milujúcou Diane Keatonovou či komickou dvojkou Short/Wong – nestratí ani neobyčajne magická dvadsaťročná a herecky debutujúca Kimberly Williamsová. Vtipné a dojemné. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • George Banks říká, že nechce, aby ho svatba přivedla na buben, a následně zjistí, že stojí na ulici v županu. To samé se stalo jiné postavě Stevea Martina ve filmu Cvok (1979). (HappySmile)

Reklama

Reklama