Reklama

Reklama

Wanbyeokhan tain

  • Jižní Korea 완벽한 타인 (více)

Recenze (3)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Přestože Intimate strangers téměř kopírují italskou předlohu, a já tedy tušila, jak se děj bude vyvíjet a kdo jak skončí, dokázala jsem si film užít, jako kdybych originál neviděla. Italská verze se mi líbila moc, ale Korejci to podle mě poslali ještě výš. Občas jsem měla nutkání přát si, ať ten telefon nezvednou, ať si tu zprávu nečtou, ať už s tou zatracenou hrou skončí, ale věděla jsem, že je to teprve začátek. Nevím, co to o mně vypovídá, ale já ten námět prostě žeru. A konec mi vyvolal husí kůži. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dlouholetí přátelé a manželský pár Seok-ho a Ye-jin pozvou své nejbližší přátele z dětství na večeři. Velmi dobře zahrané a divoce zábavné intriky a sociální komentáře. Po shlédnutí se budete na přátele , milence a mobilní telefon dívat jinak. ()

Reklama

LilinkaW 

všechny recenze uživatele

Skupina přátel se setká na večeři a tajemství začínají vyplouvat na povrch. Ano, Wanbyeokhan tain se nijak neliší od původního snímku Perfect strangers, ty, kteří ho znají, tedy nijak nepřekvapí. Paradoxně je to právě snaha držet se za každou cenu originálu, která snižuje kvalitu korejského remakeu. Těžko totiž uvěřit, že by italská kultura byla tak lehko přenositelná do korejského prostředí. Takže ačkoliv výkon herců byl výborný, celý film na mě působil tak trochu nepatřičně a uměle, prostě protože scény, do kterých se postavy dostávaly, mi přišly často dosti vzdálené od korejské společenské kultury. Což samozřejmě nevadí u zcela fiktivních námětů, ale u konverzační jednohubky, kdy se celý děj točí jen okolo životních situací jedné obyčejné party přátel, je to trochu problematické. Závěrem bych to shrnula takto - pokud italský originál neznáte, na korejskou verzi se klidně podívejte, bavit se budete, pokud ovšem originál znáte, tak je korejská verze tak trochu ztráta času. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama