Reklama

Reklama

VOD (1)

Film nás přivádí do pulsujícího zákulisí skvělou hudbou nabitého music shopu Empire Records. Prožijeme jeden nezapomenutelný a událostmi přímo nabitý den ve společnosti mladých dříčů i ulejváků, ale hlavně snílků a lidí, kteří si užívají spoustu legrace v rytmu hitů Cranberries, Cracker, Bet ter Than Ezra a mnoha dalších rockových skupin. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ja som film videl prvykrat len pred piatimi rokmi, takze ma minul v tom spravnom teenage veku, ale aj tak na mna zapôsobil dost silne. A to napriek tomu, ze filmy postavene na hudbe nemusim. Empire Records sice nie je muzikal, ale hudba tu ma velky vyznam a neraz velmi vyrazne znázornuje, co postavy citia. Necudujem sa, ze sa pre niektorych ludi stal velkou srdcovkou. Dnes uz film pôsobi dvojnasobne retro. Jednak kvôli samotnej muzike a zaroven aj kvôli miestu, ktore film oslavuje. Väcsinu predajni s hudbou zabil internet. Vdaka tomuto filmu si clovek môze zaspominat na stare dobre casy. Velkym bonbonikom je herecke obsadenie v ktorom je mnozstvo znamych xichtov a kazdy z nich ma nejaku peknu scenu v ktorej naplno zaziari. Pribeh je taky mix jednoduchych pribehov jednotlivych zamestnancov obchodu, ale funguje bezchybne. Vysledkom je taky ten ukazkovy film na zlepsenie nalady, pokial uz nie ste stary chren, ktory nad tym nechapavo ohrnie nos. 8/10. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mám ráda. Rozhodně bych doporučila ho vidět víckrát, než se rozhodnete ho hodnotit. Je docela dost možné, že na poprvé vám tento snímek nepřinese to, co se dostaví až na druhé shlédnutí. Důvod, proč je lepší tento flick vidět víckrát, je že silné stránky tohoto filmu budou pak pro vás více evidentní. Každá postava je velice dobře charakterizována se všemi možnými vlastnostmi a to je zrovna jedna z více věcí, které můžete snadno přehlédnout, vzhledem k tomu, že na poprvé se spíše snažíte pochopit příběh, nežli maličkosti okolo. Je zde také vynikající soundtrack, který rozhodně ocení každý, kdo miluje starý dobrý 'fláky'. Dále herecké obsazení; na to si také nemohu stěžovat. Herci mají mezi sebou nepřehlédnutelnou chemii a rozhovory mezi nimi jsou také 'on point'. Také je důležité dodat, že se tento film rozhodně nesnaží působit vážně, naopak je braný s lehkou nadsázkou a proto je velice příjemné se na něj dívat. ()

Reklama

r007 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie s výbornými herci a náramnou atmosférou! Občas působí jako situační komedie, ale hudební čísla ji ozvláštňují a rozhodně si nezaslouží zapadnout mezi tisíce ostatních. Určitě se ráda někdy znovu podívám na tu různorodou bandu zaměstnanců hudebního obchodu, kdy každý má svůj malý příběh a spolu tvoří prazvláštní , ale fungující tým. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Vítejte v Empire Records!" V tomhle krámě vás obslouží partička sympatických teenagerů. Každý je z jiného těsta ale spojuje je láska k hudbě. Jako všichni dospívající i oni zde prožívají svá trápení všeho druhu. Deprese, průšvih z hazardu i zklamání z první lásky. Všechny podrží skvělý šéf, který je vždy podrží a společně brání obchod před prodejem. Tady jsou čtyři důvody proč si tak trochu zapomenutý film pustit..... za 1. báječná devadesátková atmosféra, za 2. melancholická dobová hudba, za 3. kouzelně nevinná Liv Tyler a za 4. vyléčí skvěle vaši špatnou náladu. 7/10 ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Pump Up the Volume a Empire Records. Dva různé filmy stejného režiséra, které u nás svého času shodně běžely pod názvem Na plný pecky. Kromě režiséra a českého názvu mají společného mnohem víc a to příjemné postavy, charizmatické herce, soundtrack složený z nějlepších hitů 90. let a hlavně oba působí takovým tím upřímným dojmem, který při sledování dokáže zvednout náladu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • V době natáčení byl představitel Berka Coyote Shivers ženatý s Bebe Buell, matkou Liv Tayler, která ztvárnila Corey. (Marek#33)
  • Logo smajlíka s nápisom "Have a nice daze" na pokladni je odkazom na film Dazed and Confused (1993), v ktorom si Rory Cochrane (Lucas) zahral postavu Slatera. (U_S_O)
  • Michelle Williams mala veľký záujem zahrať si jednu z hlavných postáv. Kvôli jej nízkemu veku však kastingom neprešla. (Original.M)

Reklama

Reklama