Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

P1tr 

všechny recenze uživatele

"What is love , oh baby , don't hurt me , don't hurt me no more ,oh baby don't hurt me , don't hurt me no more." Dokonalý příklad kraviny, která nesedne každému, ovšem kdo si bude s tímto snímkem rozumět si užije spoustu srandy." And who do you think that guy was? Emilio Estevez! And i was like - Emilo! Emilio! " Spousta zapamatování hodných hlášek a situací doplněných o jeden skvěle vybraný a použitý song. " Oh my god, I broke the window again! " Will Ferrell jako obvykle skvělý, Chris Kattan překvapivě snesitelný a možná přijde i Richard Grieco:) " Hey, what´s up? You´re not from town? " ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Je mi dost líto nízkého hodnocení, film takového formátu by měl být legendární a patřit k základnímu vzdělání. Proslavení hitovky What is love, která doprovází po celou stopáž kruté osudy dvou bratrů, jejichž jediným snem je vlastnit klub. Po zhlédnutí jsem myslel, že už to vtipnější být nemůže, ale po zkouknutí této parodie, jsem zjistil pravý opak, pravděpodobně nejvtipnější parodie na film vůbec, s Jimem Carreyem, velmi doporučuji. 80% ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dal tři hvězdy. Jenže jsem se na film podíval ještě jednou a usoudil jsem, že se nejedná o tuctovou komedii, na kterou se podíváte, spotřebujete ji, párkrát se zasmějete a řeknete "dobrý". Zde jsou fakt slušné gagy, hudba devadesátých a dva ujetí bráchové, kteří si neustále myslí, že jsou cool. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Wuala! Tenhle úžasně vtipný klenot jsem v polovině vypnul a pořád ještě jsem nenašel chuť ho dokoukat. Takže se asi zařadí do velmi krátkého seznamu mnou nedokoukaných filmů (asi 4). Protože tenhle paskvil posouvá slovo "tupec" na ještě nižší úroveň. Bože, Wille Ferrelle ty máš na víc! BTW: Ta jedna hvězda je za v mém okolí oblíbenou hlášku: "Šaháš mi na zadek?" ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Stavím sa, že ľudia podieľajúci sa na natáčaní Noci v Roxbury vedome točili kultovku. Som o tom absolútne presvedčený. Vtip je ale v tom, že im to vyšlo. Môžete ten film nenávidieť, môžete ho milovať, môže vám byť sympatický veľmi, alebo iba trochu, môže vám byť úplne ukradnutý, je to ale jedno, subjektívne dojmy sú nepodstatné. Podstatné je, že nikto – NIKTO – nemôže povedať, že Noc v Roxbury je len ďalšie „niečo“. Je to unikát. Vrcholne dementný unikát. Ide však o to, že jeho demencia prekračuje všetky možné i nemožné hranice až do takej miery, že sa na nej musí človek prinajhoršom pousmiať. V mojom prípade došlo aj na hlasitý smiech, a nie raz. A nehanbím sa za to. Jedinečné dielo. [65%] ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Když jdou Steve a Doug do otcova obchodu, potkají krásnou dívku kráčející jim naproti. Jde vidět, že v prvním zaběru mají sluchátka na uších, když se k ní rozběhnou, mají je dole a když ji osloví, mají je opět na uších. (LukeN73)
  • Emily strhne Stevenovi řetízek, ale když potom spolu leží v posteli, tak ho Seven opět nosí. (LukeN73)
  • V jedné scéně poslouchá Dan Hedaya s přáteli Emily, jak hraje na klavír "Where Everybody Knows Your Name", úvodní píseň k Cheers. Dan Hedaya hrál tři roky v Cheers Nicka Tortelliho. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno