Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Meťjů a Dženifr, jakej to roztomilej páreček, žééé?!?! Akorát že Matt vypadal jaxi divně, myslim, že měl něco hodně zvláštniho s vlasama. Jinak máme tam několik docela vtipnejch situací, ale koule do mrazáku si kvuli tomu dávat nebudu. Všichni totiž vime, že romanticky komedie jsou všechny skoro na stejny brdo. Prostě, tohle je klasickej film, na kterej vytáhnete aji ženskou... ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Zcela předvídatelná TYPICKÁ ROMANTICKÁ KOMEDIE , kdy se jeden bezchybný fešák zamiluje do krásné a velice sympatické ale maximálně naivní dívky, ale ouha - ten fešák již jednu krásnou a milou a velice bohatou dívku již má a má se ženit :D :D Typická zápletka, která je opepřená příšerným hereckým výkonem Jennifer Lopez. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Po několika romantických komediích, které se nějakou záhadou vloudily do mého videa a které potěšily mé srdce (a ne vždy to souviselo s tím, kdo mi při sledování dělal společnost;)) byly Svatby Podle Mary drsným procitnutím do reality. Do reality, ve které se točí nudné, pseudoromantické, hvězdně obsazené skorokomedie. Ještě že jsem se nenechal navézt do Gigli, kterou mi kdosi nabízel na CD:) Anebo možná škoda, protože v porovnání s tím by si duo McConaughey - Lopezová určitě vysloužilo vyšší hodnocení:)) A to se mi ten McConaughey po Amistadu a Čas Zabíjet opravdu zamlouval:)) ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Pri slovnom spojení romantická komédia si je možné predstaviť veličo a aj tak na tri pokusy trefíte 60 percent zápletky. Dobré čo? Nuž, Svadby podľa Mary som zobral ako čiste oddychovú záležitosť a v tomto zmysle sa nijako vážnejšie neprehrešili voči mojich očakávaniam - v dobrom, ale ani v zlom. Scenár bol pomerne plochý a najlepší nápad je zhrnutý v sekcii Obsah. Jednotlivé repliky sú - zvlášť v prípade postavy, ktorú hrá McCaunaghey - na pováženú a vyústenie je trochu nedotiahnuté. Pomerne rutinérska práca je narušená až výkonom Jennifer Lopez, ktorá sa mi ako Mary celkom pozdávala a zanechala vcelku slušný dojem. Z môjho pohľadu jej Shankman môže dakovať, že nespadol do pásma podpriemerného hodnotenia. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Úspešná, profesionálna svadobná poradkyňa zo San Francisca, ktorá túži po ozajstnej, pravej láske a vlastnej svatbe. Zhruba o tom je tento film. Jennifer Lopez je ako vždy krásna. Najkrajšia hispánka, čo som kedy videl. Vskutku atraktívna, nádherná žena so snedou pokožkou a ladnými krivkami. Ale to samo o sebe na kvalitný romantický film nestačí. Obzvlášť, keď jej hereckým partnerom, v tejto povrchnej romanci, je vypelichaný, upotený seladon Matthew McConaughey. "Svadby podľa Mery" je snímok, ktorý ma nezaujal, nedojal ani nepobavil. ** ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Při tanečním čísle v parku zní píseň The Closer You Are od Jule Styne. (blackrain)
  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)

Reklama

Reklama