Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agentka FBI Gracie Hart se stala mediální hvězdou poté, co zabránila atentátu během slavnostního vyhlášení Miss USA. To jí komplikuje práci, když málem zmaří akci při přepadení banky, protože ji pozná jedna z přítomných žen. Naštvaný šéf McDonald jí dá na vybranou, buď skončí v kanceláři, nebo se stane novou tváří FBI a bude zastupovat úřad na veřejnosti. Naštvané Gracie se nedaří ani v soukromí, právě se vzpamatovává z rozchodu s Ericem. Nakonec s odporem na svou novou roli kývne. Popere se kvůli tomu s agentkou Sam Fullerovou, která je novou posilou jednotky, a projde opět pro ni ponižujícím procesem zkrášlení. O rok později je už ve své nové "kůži" dokonale zabydlená a vše s přehledem zvládá. Bohužel zůstává novou Gracií i v soukromí, což se odráží na jejím povýšeném chování k fanouškům i Sam, která jí byla přidělena jako ochranka. Vše se změní, když jsou v Las Vegas uneseni její přátelé, moderátor Stan Fields a Miss USA Cheryl Fraiserová. Gracie je sice vyslána do Vegas, aby uklidnila veřejné mínění, ale když ji samolibý šéf místní pobočky Collins odmítne k případu pustit, rozhodne se jednat na vlastní pěst. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Díky tomu, že se stala Grace (Sandra Bullock) mediálně známou osobou, nemůže již dále pokračovat ve své práci pro FBI (neboť ji při jakékoliv akci poznávají lidé a žádají podpisy). Když dostane nabídku být tiskovou mluvčí FBI, ani moc neváhá. Ale když je v Las Vegas unesena Miss Spojených států a moderátor soutěže, Grace se - i přes neochotu nadřízených - velmi rychle hodlá vrátit do své původní role vyšetřovatelky FBI... Už první film nebyl žádná velká sláva, ale patrně svým tvůrcům nějaké ty dolary vydělal, a tak se snažili rychle splácat pokračování, dokud jsou lidé ochotni na takovéto ptákoviny chodit do kin. Těžko hledám něco, co bych na tomto filmu pochválil - možná jen Reginu King v roli drsné agentky Sam Fullerové a obsazení Williama "Jamese T. Kirka" Shatnera do role moderátora soutěže. Co se týče samotné Sandry Bullock, tak prosím už takovéto role ne-e, případně si obarvi vlasy na blond, pak to bude ok.. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Stále pekná Sandra Bullock sa pustilo do pokračovania filmu o agentke, čo bolo po toľkých rokoch zjavne odsúdené na neúspech aj vzhľadom na povahu tohto filmu, keďže ani predchodca nebol nejako skvelý. Tento diel bol však nudnejší, scenár a dej sa rozpadali, až nevedeli čo, tak to vyplynulo do šialeného a trápneho záveru, samozrejme udobrenie žien nastalo. Po humornej stránke bieda, po akčnej a všetkých ostatných to nebolo nič inovatívne, skrátka len pokračovanie vhodné do komerčných televízií na pseudozábavu pre nenáročných divákov. ()

Reklama

zmateny 

všechny recenze uživatele

Musím se zeptat: "Proč?!" Proč skvělá herečka jako Sandra Bullock se zahazuje s takovými "rádobykomediemi"? Na první část se ještě dalo dívat a chvílema (ale jen chvílema) to bylo docela zábavné, ale dvojka byla natočená asi proto, že v americe nemají co dělat a docházejí jim nápady. Je to nuda, je to trapný, je to děsný a je to škoda, že tam hrála Sandra Bullock. Jen díky tomu dám jednu hvězdičku, protože jen kvůli ní jsem se na to dokázal dodívat do konce. Ale doufám, že ostatní už nebudou mít takovou zábranu a po deseti minutách to trápení ukončí. ()

moriero odpad!

všechny recenze uživatele

Jak tady už někdo napsal. Jednička byla o tom, jak si skvěle sarkastická agentka hraje na missku. Tento skoro dvouhodinový paskvil je už ale o tom, jak si tupá misska hraje na ostřílenou agentku. Chemie mezi Bullock a King nefungovala vůbec ... a vlastně tam nefungovalo nic. Scénář, střih ani režie. Bylo to smutné, trapné a zbytečné. Jako divák se cítím podveden, zneužit a nasrán. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Nepříliš povedené pokračování docela zábavné jedničky. Většina vtipů mi asi ušla, nebo jsem je nedokázala odhalit. Bárbínovská Sandra Bullock mě nenadchla, ani její "drsná" parťačka Regina King. Postava Grace Hartové mi byla po většinu filmu zcela nesympatická. Ale to všechno bych snesla. Za největší utrpení považuji závěr. Kéž by film skončil šťouchnutím nadřízeného do vody a né moralizujícím závěrem na téma světový mír. To už bylo opravdu silné kafe. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (12)

  • V čase 21:14 drží Gracie Hart (Sandra Bullock) bankovku v ruce v každém záběru jinak. (Iveet)
  • Film během prvního víkendu (25. - 27. 3. 2005) v USA utržil 14 milionů amerických dolarů. Celkové tržby se nakonec v amerických kinech vyšplhaly na 50 milionů amerických dolarů. Pro porovnání - první film Slečna Drsňák (2000) vydělal v USA během prvních třech dní 13,8 milionů a celkově 106,8 milionů dolarů. (imro)

Reklama

Reklama