Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (627)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Hitch v první polovině příjemně lechtá mé cynické sklony a nad laurelhardyovskou chemií mezi Agentem lásky a jeho otylým dobrosrdečným klientem Kevinem Jamesem padám smíchy z gauče. Andy Tennant mi po Sweet Home Alabama znovu dokázal, že mu jeho fyzicky nekontaktní romance zobu z ruky: stačí málo- jiskrný scénář, charismatický tahoun a vemlouvavý písničkový soundtrack. Jedinou pihou na kráse je tudíž burácivá řehtanda Eva Mendes, která vedle přesného Vilíka, ohrožený druh miláček mužů i žen, působí jako horší komparz s lepším platem. To neměla Jennifer Garner čas? 75% ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.8/10] | me: Prijemná pohodovka kvôli Smithovskemu faktoru je ľahká a zábavná, ... a dobre sa na to pozerá až k tretej tretine filmu kedy všetko začina byť až moc citovo vypäté a pritiahnuté za vlasy tak až to budí dojem totálnej hlúposti. Škoda toho prehnaného záveru, ... inak by to zanechalo fajnový dojem z dobrej zábavy. Ale americká sila happy endov a lásky to pretlačila. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Hitch je romantickou komedii pro muže! I když se to nezdá, tak i akčním typům by e to mohlo líbit, občas budou přivírat oči a zacpávat uši, ale přesto si ji užijí. Will Smith v roli doktora lásky je bezkonkurenční, a to jsem se toho bál, že to nezvládne. Nejlepší je jeho odtažení dívky od skupinky mladíků ala "dvě Corony " :-) Do půlky filmu to šlape hodně dobře, Albert se snaží zaujmout a Hitch taky začíná s novým vztahem, ale potom co Eva Mendes podlehne, sklouzává to do obyčejnosti a průměrnosti. Závěr patetický, ale na chvíli už jsem si myslel, snad i doufal, že odjede s někým jiným. ____ My, Češi taky jednoho Hitche máme, Qarka :-) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud máte v garáži Ferrari (plurál) a obsah pokladnice strýčka Skrblíka na kontě, nepotřebujete pomoc randeologa Fresh Prince, neboť jste právě spadl do cisterny s feromony. Má to ale dva háčky. Při lovu máte práci snadnou jako Predátor na honu brdského spolku myslivců se stařeckou demencí a hlavně si nikdy nemůžete být u protějšku jistí upřímností citu. Pokud nemáte ani tu garáž a konto vám vybílili Rafani, volejte Hitche a zkontrolujte, jestli se kolem vaší milované zrovna nepohybuje Enšpígl.. Tak jak marně hledám u kolonky žánru slovo sci-fi, stejně hledám na rozdíl od ostatních nějaké Willovo charisma. Nezajímavou linii s E.Mendes nikterak nezachránil a z mého pohledu byl drtivě převálcován Kevinem Jamesem, smutným mimem jak vystřiženým z éry němých grotesek. ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Samotná délka filmu mě velice překvapila,byl jsem tedy zvědav co na mě tvůrci do skoro 2hodin připravili za zvraty, tak aby udrželi moji pozornost. Hlavní tahem bylo svěřený hlavní "vedlejší" roli herečce Eva Mendes, která je jistě tím pravým důvodem proč většina můžu tento film dokouká až do závěrečných titulek. Vcelku originální námět na romatickou komedii, natočenou neotřelým stylem, bohžel kazí konec a jeho stálé opakování menších úloh skoro donekonečna. Stačilo zkrátit samotný čas, tím že bychom se obešli toho dlouhého umělé nataženého konce. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Allegra Coleman (Amber Valletta) byla fiktivní postavou stvořenou roku 1996 v listopadovém čísle časopisu Esquire. Záměrem bylo mystifikovat ostatní časopisy, které prahly po nových celebritách. (HellFire)
  • Sarin (Eva Mendes) byt sa nachádza v podkroví v štvrti Soho (New York, New York, USA). (Arsenal83)
  • Natáčalo sa na 74 rôznych miestach. (Arsenal83)

Reklama

Reklama