Reklama

Reklama

Zajatci

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Násilník Philip Chaney (Tim Roth), odpykávající si svůj trest ve vězení, začne fyzicky přitahovat krásnou mladou zubařku Rachel (Julia Ormond), která zde pracuje. Jelikož se Rachel nedávno rozpadlo manželství, rozhodne se udržovat s Chaneym tajný poměr, čímž však riskuje hrozivé následky pro všechny. (D3VIL)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má jedno veliké, nepřehlédnutelné plus a tím je okouzlující Julia Ormond, v roli vězeňské zubařky, opuštěné manželky vynikající. Tim Roth by se mnou nehnul ani o píď a čelist by mu mohla cvakat nepřetržitě 24 hodin denně, ovšem jim dvěma to fungovalo skvěle, vzájemná přitažlivost, jiskření, erotické dusno bylo téměř hmatatelné. Inu, zdá se, že láska kvete i na velmi neobvyklých místech.. ()

mondyM 

všechny recenze uživatele

Co na tom, že se internet tvářil, jakože titulky neexistujou a že jsem celý film shlédla v angličtině, které rozumím stejně jako znakové řeči. Nechybělo nic, napětí, erotika, dojetí... a co se týče Tima Rotha, ten je tak zatraceně sexy až to pěkné není a proto by ten film klidně mohl být i finsky a stejně bych se neodtrhla:) ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to Strhujúci romantický thriller. Medzi hlavnými predstaviteľmi Timom Rothom a Juliou Ormond je skutočná intenzívna chémia. Film má slušný scenár s úhľadnou premisou, ktorá vás vtiahne a pohltí. I keď má trochu nepresvedčivý záver nič neuberá na tom, ako veľmi je tento film príjemný a strhujúci. 7/10 ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Julia Ormond hraje zubařku, která se v nápravném zařízení, kam pravidelně dochází pečovat vězňům o chrup, seznámí s jedním z nich - Timem Rothem. A protože mu cvaká čelist, což je problém na dlouhé lokte, mají ti dva bohatě příležitostí se vidět, sblížit a osudově se zamilovat. Láska s nádechem nebezpečí, vyhlídky nevalné a atmosféra filmu, hlavně díky kouzlu obou hlavních představitelů, velmi příjemně hustá. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Hm Julia Ormond v bielom plášti tak to bude asi niečo iné ako horor? To len na odľahčenie som na začiatku napísal! V Captives hrajú dvaja úžasný herci Julia Ormond a Tim Roth tak som si ani nemyslel, že to môže dopadnúť zle a teda tak to aj dopadlo a bol som nakoniec s filmom celkom spokojný (hodnotenie je nakoniec 3,5). Ako funguje väčšina romantických komédii najprv je komediálna časť a potom romantická tak v tomto filme je najprv tá romantická časť a potom nasleduje čoraz viac gradujúca dráma/thriller časť a to sa dá vo filme cítiť, že najprv buduje jedno a následne druhé. Herci sa k sebe hodia a divák im ich sexuálnu náklonnosť hneď spapá s rybou aj s navijakom (udicou, háčikom no proste všetkým). Sexuálne napätie a následne aj napätie filmu sa dalo krájať a tak škoda, že chýbali milimetre, aby som tomu dal 4 hviezdy. (Hodnotenie 3,5) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Pracovní název snímku byl The Prisoner. (Missa08)
  • Tetování, která ve filmu odhalí Tim Roth, jsou jeho vlastní. (D3VIL)

Reklama

Reklama