Reklama

Reklama

Co je nového, kočičko?

  • Česko Co je nového, kotě? (více)
Trailer

Mike má problém – příliš mnoho krásných žen najednou. Navštíví tedy psychiatra. Čím víc se ale doktor dozvídá o Mikeových výbojích, tím víc roste jeho vlastní touha. Mikeovy “potíže” ničí jeho vztah se snoubenkou Carol, ale on se přesto nedokáže přimět k tomu, aby se jiných žen vzdal. Jeho kamarád Victor má opačný problém – nedokáže si najít vůbec žádnou dívku. Carol řekne Mikeovi, že pokud se nevezmou, jejich vztah skončí. Mike se při svých romantických dobrodružstvích zaplétá do celé řady vzrušujících eskapád, které mají neuvěřitelně legrační následky. Carol flirtuje s Victorem, aby v Mikeovi vzbudila žárlivost. Mike se pokouší podstrčit jednu ze svých dívek svému psychiatrovi. Skutečný zmatek ale vypukne, když přijedou na návštěvu Carolini rodiče a zapletou se do této strategické hry. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Vůbec by to nebyl špatný film, jen ten Woody Allen do scénáře dal radši všeho víc, aby se divák nenudil, a výsledkem je až zbytečný chaos. On i v chaosu musí být trochu pořádek a tady už jsem místama nevěděl, která ženská je která. Základ ale solidní, poselství je jasné: ať je chlap či ženská sebeblbější, pokud dobře vypadá, úspěch má vždycky. 60% ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mě opravdu dostal! Neuvěřitelná komediální šedesátková bláznivá jízda s těmi nejlepšími herci, jaké si jen lze přát. Petera O'Toola jsem v takové crazy roli ještě neviděla, ale nutno říct, že byl jako vždy úžasný. Celý film je v pohybu a v obležení žen. Svádí, utíká, pije, zakopává, křičí a všechno se svým super výrazem, paradní komediální výkon. Viděla jsem, že se tady už o tom někteří zmiňovali a pravda - ani já nezapomenu na Sellersovo háro :), jeho úchylný německý psychiatr taky neměl chybu. Výstupy Woodyho Allena rovněž geniální. To by bylo k hlavním mužským postavám, které se neustále motají mezi neskutečnými kráskami jako..Romy, Capucine nebo Ursulou. Jistě, někomu to přijde až moc ujeté a tak trochu neuspořádané, ale mě se to prostě hrozně líbilo a vážně jsem se moc nasmála. Chtěla bych zmínit mé oblíbené scény, i když nevím, která byla víc legrační, rozhodně, ale vyznání lásky pod balkonem Mrs. Lefébvre, skupinová terapie s Cricketem nebo závěrečná bláznivá motanice v hotelu Chateau Chantelle. :) My darling! Your face is like the pale autumn moon! :) http://www.youtube.com/watch?v=OULIORrrqOs&feature=related ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo moc ujeté a bláznivé i na mě. Těšil jsem se na Sellerse, bohužel skoro pořád byl v záběru kamery O'Toole. Opravdu vtipné scény a absurdní momenty, vyvolávající v divákovi nezadržitelný smích, bohužel přebíjely situace, které byly nudné, lehce naivní a docela trapné. Možná kdyby dostali více prostoru Sellers s Allenem, mohlo to být víc poutavější a vtipnější. Asi se na to ještě někdy podívám, třeba mě to chytne víc stejně jako jiné uživatele, každopádně teď jsou to bohužel jen lepší 3*."Buď zticha, když na mě křičíš!"; "Lascivní cizoložník je muž, který lascivně cizoloží."; "A pak doktore, když mi bylo 15, musela jsem říct rodičům, že jsou adoptováni." ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Už v této první komedii podle scénáře Woodyho Allena jsou poznat některé jeho bezvadné hlody (,,Milování ve výtahu je prima, pokud milenci nepřesahují váhu 650 kg...") i nápadité scény (klasické balkónové vyznání lásky je narušeno obyvateli jiných bytů, co koukají z oken a říkají věci jako ,,Kdo že je hvězdou vašeho srdce? Já?" ,,Nene, ta paní vlevo nahoře, nad vámi!"), ale je poznat, že tu ještě neměl hlavní slovo, protože tempo je vražedně pomalé. Dočkáme se zhruba jednoho opravdu dobrého vtipu na čtvrt hodiny. Když si to pak Woody začal dělat všechno sám, byla kadence jinačí. Příběh zde moc negraduje. Peter O´Toole má rád mladé kočičky a dostává se do různých šlamastyk (samozřejmě nesmí chybět rodiče snoubenky ani schovávání milenců do skříně), zatímco lidé kolem něj mu závidí. Je to jako fraška od Feydeaua - což o to, proti tomu nic nemám, on je psal geniálně - jenže zde to prostě není tak vtipné, ale spíš unylé. Ještě kdyby film skončil po zhruba 70 minutách, kde na to byla vhodná scéna (požádání o ruku), asi bych přidal čtvrtou hvězdu, ale bohužel - snaha tvůrců ještě dodat nějaké bláznivé vyústění vede jen k dalším zbytečným 40 minutám bláznivé honičky, co jsme viděli stokrát a lépe. Přes všechnu tu špínu, co jsem vytáhl ale vlastně nelituju, že jsem film zhlédl. Když se na nábřeží potká Woody slavící osaměle narozeniny a Peter Sellers, co se chystá spáchat sebevraždu, je to takové setkání dvou legend a taková síla, že se to podle mě rovná momentu, když spolu v Nelítostném souboji zajdou na kávu Al Pacino s Robertem De Niro. ()

faana21 

všechny recenze uživatele

S přibývající stopáží přibývá ulítlostí až naprostých šíleností (a aby ne, když co postava, tak to dokonalý prototyp magora nebo blázna), které vrcholí neuvěřitelnými eskapádami v hotelu a posléze i mimo něj...dlouho dlouho jsem nic podobného neviděl...a to nemluvě o "big parade" paní-slečen hereček ze 60. let. Voilá :-) ()

Galerie (91)

Zajímavosti (6)

  • Filmový debut Woodyho Allena. (HellFire)
  • Postava Michaela byla původně psána na tělo Warrenu Beattymu (výrazem "kočičko" často oslovoval svoje skutečné dívky). Když byla z obsazení stažena jeho tehdejší známost, herečka Leslie Caronová, odřekl. (džanik)
  • Scéna, ve které Woody Allen oslavuje své narozeniny, se točila 1. prosince – tj. v den Woodyho 29tých narozenin. (HellFire)

Související novinky

Zemřel hudební skladatel Burt Bacharach

Zemřel hudební skladatel Burt Bacharach

09.02.2023

V požehnaném věku čtyřiadevadesáti let odešel do muzikantského nebe oceňovaný americký skladatel popmusic, pianista, textař a hudební producent Burt Bacharach. Médiím tuto zprávu předala jeho mluvčí… (více)

Reklama

Reklama