Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam (Hugh Laurie) a Lucy Bell (Joely Richardson) jsou šťastný pár, který má téměř všechno, po čem touží. Ovšem Lucy k dokonalému štěstí chybí miminko. Snaží se všemi dostupnými bizarními prostředky, ale zkrátka jim tato radost zůstává odepřena. Po čase se jejich zoufalství zvětší a vztah se začne hroutit. Lucy nachází útěchu u svého zákazníka Carla (James Purefoy) a Sam ventiluje svůj stres do svého filmového scénáře. Do tohoto zmatku nakonec vchází doktor James (Rowan Atkinson) se svým černým humorem, aby dal vše do pořádku. (Bakllazaan)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pan Fazula, teda Rowan Atkinson ostane uz asi nyvzdy v roli pana Fazuliuu a myslim, ze sa z nej uz nedostane. Tuna sa pokusil o komediu so suvislym dejom - ale jaxi nevydalo. Teda Slovny humor Mr. Bean fakt nema, znamy je vdaka svojim grimasam a skecom, takze hlavne vdaka neverbalnemu humoru. Nebavilo ma to, na rok 2000 tu boli aj spatne kulisy : 30 % ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Mozna, milacku je docela hrubozrnna komedie, ktera si s nicim nebere moc servitky. Jednoduchej pribeh o neplodnosti je spestrenej faktem, ze veskery situace s tim spojeny prevadi hlavni hrdina do scenare. Hlavni dvojka pulku filmu prosoulozi v hromade ruznejch pozic, neustale vymejsli dalsi a dalsi moznosti, jak pocit dite a do toho se propleta prave ta linie se scenarem a jeste jedna drobna s hercem, balicim hlavni hrdinku. Krome vyborny hlavni dvojky Richardson a Laurieho, tu je spousta zabavnejch vedlejsich postav. Vecne urvanej sef, naprosto vymletej reziser, kterej chce tocit jen o fetacich a injekcich, Purefoy tentokrat pro zmenu v roli uhlazenyho, cviciciho a zdrave zijiciho herce, kterej nebalit celej film hlavni hrdinku, tak o nem reknu, ze to je teplousek jak vysitej. No a pak samozrejme Atkinson, ten me ostatne ke sledovani filmu nalakal. Ma bohuzel opet malickou roli, ale jelikoz hraje tak trochu ujetyho gynekologa, rozhodne pobavi. I kdyz film pusobi lacinejsim dojmem, spousta skoro az cernohumornejch forku a sympaticky a zaroven kvalitne hrajici herecky obsazeni to vytahlo na solidni 4* a pro me prijemny prekvapeni. ()

Reklama

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Bohužel, tento snímek mě neoslovil. Nebýt to britský film s troškou jejich humoru a Hughem Lauriem, označil bych ho odpadem. Téma je zajímavé, ale zvláštně natočené s krátkými vedlejšími epizodami a nesympatickým obsazení vedlejších rolí, samozřejmě mimo Rowna Atkinsona. Ale ani on to nezachrání. Slabé vykreslení britské společnosti na rozhraní milénia. Nelze doporučit, protože film nepobaví. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědavý, co v tomhle zajímavě vyhlížejícím filmu předvede Dr. House společně s Mr. Beanem. Bohužel byli to oni a pouze oni, kteří mě rozesmáli a donutili mě se dívat až do konce. Ve scénkách, kde se objeví Hugh - jakožto manžel nebo Rowan - jako gynekolog, máte o zábavu postaráno, zbytek je spíš taková nucená vycpávka, aby se natáhla stopáž a mělo to jakýs takýs příběh a děj. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Neplodné, snažící, trpící, psychické, scénaristické × moc toho humoru tam nebylo, spíš mi to přišlo takové smutné, depresivní, a ten konec to byl děs. Téma rozhodně aktuální v každé době, obecně děj okolo docela zvláštní, sice převedení do filmu proč ne, ale trochu mi to zkazil ten konec děje, to bylo teda s prominutím hodně trapný. ..maybe baby.. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Emma Thompson (Druscilla) natočila svoje scény v priebehu jedného dňa. (m.a.t.o.)
  • Niektoré scény režíroval Hugh Laurie (Sam Bell), a to kvôli tomu, že manželka režiséra Bena Eltona počas natáčania porodila a čerstvý otec si to nemohol nechať ujsť. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama