Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Olík 

všechny recenze uživatele

A taková to mohla být přinejmenším slušná romantická komedie (Debře Messing jedna ze sudiček předeslala cítit se v podobných rolích jako ryba ve vodě), kdyby jeden z ústřední dvojice nekandidoval na česné předsednictví v klubu solných sloupů (Debru Messing jsem již chválil, takže můžete hádat, koho se předešlá výtka týkala) a kdyby se příběh a jeho ztvárnění každou další minutou čím dál více nepřibližoval povídkám jisté paní, světu známé jako Rosamunde Pilcher. Takhle jenom další z řady „pásových“ rom-comů, který u žádného z účastněných nebude zaujímat čestné místo na jejich soukromém chodníku slávy. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pozitiva: Viděl jsem Debru Messing v jiné roli než Grace (Will & Grace), a dále jsem byl hodně vděčný tvůrci, že se vyvaroval tupých trapných vtipů a scén, kterým se smějou snad jen puberťačky nebo parta zlitých lidí - fakt tam nic takového nenajdete. Bohužel negativum je jen jedno - film je od začátku tak (nerealisticky) čitelný, že se vám to až nechce věřit. A že bych se moc smál se říct taky nedá. Někoho možná potěší příjemná atmosféra a exteriáry z Anglie. ()

Reklama

kebo 

všechny recenze uživatele

Povodne som si myslel, ze idem pozerat Wedding Crashers, co nebola pravda. Spociatku som nebol moc nadseny, lebo som o tomto filme nic nepocul a nehral tam ziaden zo znamejsich hercov. Nakoniec vsak nie som sklamany ako som povodne cakal. Nic prevratne tato romanticka komedia neponuka, ale napad s platenym spolocnikom sa mi vcelku pacil. ()

Simbet 

všechny recenze uživatele

Dermot Mulroney mě Svatbou mého nejlepšího přítele navnadil na další romantický film, bohužel mě film totálně zklamal, i když Dermot sám za to nemůže. Romantika s gigolem prostě nebyla dobrý nápad. Kdyby se aspoň tvářil, že je jenom společník do společnosti, tak bych to možná zkousla, ale že se tam přímo baví o tom, že za peníze může být i sex, no to pardon. Určitě bych se nezamilovala do někoho, komu se za to platí. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Romantika neromantika, kterou bych přirovnal k lacinému produktu privátní maloobchodní značky. Půl druhé hodiny vašeho času to zaplní, filmové chuťové buňky však zůstanou naprosto netečné. Jako stvořené do programového schématu pseudotelevize typu Novy. Herecké výkony velmi velmi průměrné. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)
  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)

Reklama

Reklama