Reklama

Reklama

Loď duchů

Trailer

Obsahy(1)

V Beringově moři je nalezena luxusní zaoceánská loď Antonia Garza, která je z dosud nevyjasněných příčin od roku 1953 pohřešovaná. Na takovou loď má právo ten, kdo ji objeví a přiveze do přístavu. Nálezci se domluví, že si ji ponechají, což se později ukáže jako nejhorší rozhodnutí jejich života. Loď je opuštěná a poškozená. Začnou ji opravovat, a protože vraky nehledají jen tak z dobré vůle, ale pro peníze, zajímají se především o to, co na lodi je a co by se dalo zpeněžit. Brzy se ale začnou dít podivné věci. Jednotlivým členům posádky se na lodi začínají zjevovat přízraky. Cestou do přístavu se za podivných okolností začnou ztrácet členové posádky. Hrůza z neznámého nepřítele a boj o život promění jejich cestu v opravdové peklo. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (400)

Shit 

všechny recenze uživatele

No mě se to líbilo, na to jak to vypadá stupidně to je určitě docela překvapení. Samozřejmě že příběhů s vraždícími duchy už jsem viděl spoustu a ani tojle se moc neliší, ale dostal mě ten začátek, to byly slušný jatka a pěknej originální nápad, pak už je to sice nuda která je chvilkama odstraněna nějakou zajímavou lekačkou nebo zabitím a dokonce je to někdy i napínavý, ale to opravdu málokdy, taky se dalo mnohem víc využít potenciálu Gabriela Byernea, kterej je dobrej herec, ale tady to moc neukázal, sice je tam jako jedna z halvních postav, ale příběh je takovej že nikoho moc nevyzdvihne, ale i tak mě to celkově potěšilo a moje očekávání to zanechalo daleko zasebou, teda až na ten konec, kterej nebyl úplně nejlíp zpracovanej a možná by se dalo říct že byl až stupidní, ale přesto si to ty 3* zaslouží ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Něco ti povím.. Až se vrátíme, vezmu svoje prachy a koupím ti vanu !!" ;) Velkou slabinou Beckova hororu se mi zdá poněkud nevyužitá většina hereckého ansámblu, ani Gabriel Byrne nedostal příliš prostor ukázat, jak velkým je hercem, a tak kupodivu zdaleka to nejlepší v tomto směru předvádí Desmond "Joey Quinn" Harrington, který když prozradí, že je sběratelem, byť právě tato část šla vypointovat mnohem lépe a důsledněji, spadne vám čelist.. Pokud se ovšem protrápíte až k pointě.. Ostatně v Lodi duchů padají všemožné části těl, nejen čelisti, válí se po podlaze, rozsekávají se v pase, střílí se do nich, barví se umělou krví a vůbec příznivci násilně explicitních scén si přijdou na své, přinejmenším ta úvodní scéna se stala naprosto legendární, škoda jen, že nasadila laťku tak vysoko.. Přiznám se, že samotné rozuzlení se mi opravdu moc líbilo, tady tvůrci zabodovali naplno, bohužel však snímek nejvíc ztrácí na kvalitě zhruba už v polovině filmu, kdy je otravný, a než se dostaneme k samotnému vysvětlování věcí předešlých, prostě a jednoduše i přes přehršel nedotažených "lekaček" unudí jednoho k smrti.. Frizzelův hudební motiv patří v rámci žánru k těm povedenějším, a tak se v konečném zúčtování jedná o velmi špatnou žánrovku, cítím neuvěřitelně promrhaný potenciál příběhu okořeněný o skvěle zvolenou "lokaci" zrezivělého kolosu a otevřeného moře.. Steve Beck s duchy a duchařskou atmosférou prostě umí, což dokázal už svými Třinácti duchy, ale v akčnějších částech působí natolik bezradně a většinu času kupí jednu smysl nedávající hloupost, jak zde rádi píšete nelogičnost, na druhou, že je mu to vlastně úplně k ničemu.. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Tak od začátku jsem si říkal, jooo to my mohlo být dobrý, casting se mi líbil a mohl by se z toho vyklubat horor ze zajímavého a netradičního prostředí. Po čtyřiceti minutách mi bylo jasné,že jako horor to fungovat nebude a doufal jsem v napínavý triller.... No a nedostavilo se, od vykreslení pointy s příšernou hudbou se to začalo bortit jako domeček z karet. Nápady selhávaly až do nesmyslů. Docela škoda, potenciál na slušný horor to mělo..... 4/10 ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Velice otřepané a protřepané, už ta akční představovačka záchranného supertýmu (klasického složení akční vědkyně, morální černoch atd.) na začátku mě přivedla k poznání, jak se bude příběh vyvíjet dál, člověk sedí s blokem a odškrtává. I tak se dá občas nějaká ta atmosféra vymáčknout, ale zde nikolivěk. Velké finále divák spíš prozívá než prožívá, zpoza rohů místo bubáků vyskakují nechtěně vtipné dialogy a pointa mi připoměla vtip. - Pozoruje manžel manželku při dělání štrůdlu. Než manželka dá štrůdl na pekáč, uřízne oba konce. Když se manžel zeptá proč, řekne mu: "To jsem se naučila od maminky." Za nějaký čas jsou na návštěvě u tchyně a manžel tam pozoruje to samé. Zeptá se tchyně, proč uřezává ty konce. "Protože mám malej pekáč." - Viděli jsme to někde jinde, tak to tam dáme taky, i když vlastně nevíme proč. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Peckovni lehce podhodnocenej horurek kterej se ke konci trochu zmneni na tuctovej thriler ale i tak se mi to dost libilo skvelej namet i atmosfera hrdinove prochazejici se po desivy lodi jsou postupne likvidovani luxusni lekacky prijemna delka co neunudi a zaverecna brilantne vysperkovana pointa fakt dost dobry a ja davam za ctyri v pohode kousek ze tu ma jen 48 procent uz mne neprekvapi jsme preci na CSFD kde je to samej filmovej odbornik nebo ne? ()

Galerie (69)

Zajímavosti (16)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 39. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Ve scéně, kdy se spustí kabel a téměř všechny lidi na palubě přepůlí, mělo původně dojít ke stětí hlav všech zúčastněných. (Chatterer)

Reklama

Reklama