Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Třicátá léta v New Yorku. Slavná zpěvačka Fanny Briceová se rozvedla se svým prvním manželem Nickym Arnsteinem. Během její deprese měla problémy sehnat si práci jako umělkyně, ale potkává Billyho Rose, který píše lyrické písně a vlastní nightclub. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

Han22 

všechny recenze uživatele

Popravdě už první film nebyl nic skvělého a tohle mě dlouho přišlo ještě horší. Z vtipné, skromné a hodné hrdinky se stala namyšlená kráva co neustále shazuje chlapa, který ji má rád. K tomu afektované herectví Streisandové a dvě camea opět slizkého Sharifa. A Streisandová sice skvěle zpívá, ale písničky jsou naprosto nijaké. Naštěstí to většinu filmu zachraňuje sympatický Caan a ten pocit, že je to tak nějak klasicky natočené, jak kdyby to vzniklo ještě v 60. letech. A ve finále to zachrání výborné realistické vyřešení obou vztahů jak k Nickovi, tak k Billymu, kdy padly moje výtky ohledně slizkosti Sharifa či neexistující chemie Streisandové s Caanem - ono to tak prostě mělo vypadat. Čili 3*, ale obrovský úspěch obou filmů v USA nechápu, stejně jako že ze všech slavných muzikálů se pokračování dočkala zrovna Funny Girl. ()

Pavlo 

všechny recenze uživatele

Muzikál Funny Lady je dobrý a má veru, nielen milovníkom takýchto filmov, čo ponúknuť. Vtipných scén je tam dosť a hudba s výstupmi je dobrá a zábavná. Ibaže dej je nevyvážený a nie až tak zaujímavý. Pri pozeraní som sa cítil ako na horskej dráhe – chvíľu zaujalo, chvíľu bavilo a chvíľu nudilo. Slušný priemer. ()

Reklama

hans500 

všechny recenze uživatele

Průměrné pokračování, hudba stále na slušné úrovni, byť ne tak dobrá jako ve Funny Girl, pěvecký a herecký potenciál velký a dobře využitý (Jimmymu Caanovi sedne asi jakákoliv role), příběhová část slabší. Stopáž by klidně mohla být kratší, nejvíce filmu škodí průměrné zpracování (Herbert Ross prostě není William Wyler). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Herbert Ross /Play It again, sam, Sbohem, pane profesore/ natocil len priemerny muzikal, kde ma slavna spevacka silne depresie a nielen obavy o pracu,a le problem zohnat akukolvek pracu.Spevave casti su na urovni, ale dialogy obcas krivaju, hlavne stred je akysi ...... nedomylseny a utnuty : 60 % ()

Gig 

všechny recenze uživatele

On je to takový film, který ještě dojíždí díky setrvačnosti. Funny girl měl něco do sebe, Barbara měla krásné písně a vše bylo krásně uleželé. Tohle už není dobré, a nutí to člověka vypnout či přepnout. Nezachraňuje to ani Mississippi tedy James Caan a ni Omar. Tyhlety pokračování muzikálů je vždy ošemetné. Už kvůli konceptu muzikálu, hudbě, nosné melodie apd. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Snímek vznikl i navzdory tomu, že se Barbra Streisand jeho realizace nechtěla vůbec zúčastnit. Byla ovšem donucena smlouvou, kterou kdysi uzavřela s producentem Starkem. (Krissty)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Reklama

Reklama