Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack Stanfield má vše, po čem může muž jako on toužit. Jako specialista na ochranu bankovních kont má dobrou práci v bance v Seattlu a šťastnou rodinu. Jednoho dne se v jeho voze objeví Billy Cox a oznámí mu, že jeho rodina byla právě unesena. Zpět ji získá pouze tehdy, pokud podle přesných pokynů převede z účtů nejbohatších klientů banky po deseti tisících dolarů na jeho účet, celkem sto milionů. Což se však zdá nemožné, protože potřebný terminál byl v rámci probíhající fůze převeden na ústředí ve Wichitě. Jack se proto pokusí uplatit Williho - jednoho z únosců. Cox je odposlouchává a Williho před Jackem a jeho ženou Beth chladnokrevně zavraždí. Zatímco Jack se další den v práci snaží najít způsob, jak Coxovi vyhovět a provést požadovanou transakci, Beth doma přesvědčuje jeho komplice, že se jich bezohledný šéf po akci chladnokrevně zbaví. Má zoufalý muž, improvizující v téměř beznadějné situaci, šanci porazit chladnokrevného zločince s dokonale promyšleným plánem? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (277)

Fr 

všechny recenze uživatele

H. Fordovi se někdo hrabal v odpadcích a teď dluží 95 000 dolarů za sázky po síti. Jenže to za chvíli nebude jeho největší problém........ . Občas tady sice něco zaskřípe, někdy se škodolibě pousmějete, ale jisté je, že palce Jackovi držet budete. Zvlášť když P.Bettany a jeho partička jsou pěkně hnusný a šáhnou mu na rodinku. Mě se Ford a jeho ,,nasranej“ ksicht líbil. Po těch kravinách, který jsem v poslední době viděl, to aspoň mělo šťávu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $48,751,189Tržby Celosvetovo $82,751,189Tržby za predaj DVD v USA $21,119,507 //počet predaných kusov 1,286,609║ Takýto tip filmu aký nám je ponúknutý nám už nemá dohromady čo povedať, lebo takéto podobné vydieracké príbehy, kde išlo o nejaké vykrádanie(bank, sejfov) tu už boli a v určite v omnoho kvalitnejšom prevedení, tu to príde všetko tak nedoladené, otrepané. Okrem toho tu ani tie postavy až tak pre dej nefungujú a potenciál Paula Bettanyho ako vodcu zlodejov je nevyužitý, určite by mal na viac ak by sa do toho poriadne obul. Filmu dosť chýba strhujúcejší a premyslenejší dej. /50%/ ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný thriller, pravděpodobně nepochopitelný pro většinu seniorů, pro které je těžko stravitelným vrcholem pokroku i rychlovarná konvice, počítače pak už jdou zcela mimo ně (ne, nejsem na facebooku v antidůchodcovské skupině, nejsem na facebooku vůbec - a žiju:-)). Harrison Ford je pokrokový důchodce, v hardwaru i softwaru se orientuje levou zadní, a jelikož jde o mého oblíbence již od útlého mládí (slint - Han Solo, slint - Indiana Jones:-)), leccos mu odpustím, dokonce i lítání v ledničce, natož koukatelný, byť poněkud nezáživný, rutinní a zcela zapomenutelný snímek. 55% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Priemerná žánrová zábava, bez originálnej myšlienky, výrazných postáv, zaujímavého deja alebo prípadnej prekvapujúcej pointy. Zostáva starnúci Harrison Ford (komerčný neúspech mu nejakú tú novú vrásku určite pridal), ktorý si už nemôže byť istý ani tam, kde sa donedávna cítil bezpečne. Nám zostáva dúfať, že iný jeho návrat súvisiaci s klobúkom a bičom dopadne lepšie. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Mé nadšení z Massive Attack při úvodních titulcích rázem vystřídal údiv po jejich skončení......tady si trošku zanárazníkuju.....Sympatický sedmdesátník si to šine do práce krokem při němž vypadá, jak kdyby to měly být jeho poslední, u kanceláře ho zdraví mladý podřízený, naprosto zdecimovaný posledními útoky hackerů kteří začínají být tak vykutálení, že by snad mohli prolomit náš bezva firewall - sedmdesátník si s úsměvem sedne k počítači, naklape jeden či dva nejšpíše naprosto geniální programy (mimochodem o délce asi půl řádku :)) a sdělí milému mladému trumbelínovi, jaké že je ucho, protože tam hodil program imitující cosi a převádějící to kamsi, takže všichni hackeři světa jsou nahraný a mladej je zralej si hodit mašli na prvním stropním ventilátoru, jakýho z něj stařík udělal trotla. :D Holt na Hana Sola jsou i imperiální hackeři krátcí, a můžou si mluvit o štěstí, že jim do toho počitače rovnou nezapíchl světelný meč a neroztavil ho na Té Tisícovku, která po složení coby Saddámops odolala pádu klavíru. (?Kdo tohle pochopí má mé uznání aneb které tři filmy se skrývají v poslední větě?) :))) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Původní název filmu byl „The Wrong Element“, ale když jeden z herců ve vedlejší roli začal snímce říkat „The Long Elephant“, producenti raději vymysleli „Firewall“. (imro)

Reklama

Reklama