Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Genius přes praní špinavých peněz Antony Zimmer má v patách policii z celého světa. Nikdo sice netuší, jak vypadá, ale policajt Arkeman má velkou výhodu před ostatními – ví, že Zimmer bude riskovat všechno jen aby se mohl znovu setkat s Chiare. Aby Chiara zmátla policii, namátkou si vybere Francise a chová se jakoby šlo o Zimmera. Francis tak zažívá svou noční můru, kdy po něm jdou snad úplně všichni. Co však Chiara ani Francis netuší, že jsou pouze figurky šachové partie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Krásná a tajemná Sofie Marceau a pro mě dosud neznámý, ale velmi šarmantní a sexy Yvan Attal byli skvělou dvojkou. I když ve filmu nejsou téměř žádné drsnější scény, musím přiznat, že i tak jsem se chvílemi docela bála :-). Na druhé straně ale, protože jsem se dověděla, jak bezpečně vyprat milióny Eur, i ta chvíle strachu, poměrně jednoduchá zápletka a trochu pomalejší tempo filmu stály za to. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Být vlastníkem nového obličeje a objemného balíku peněz, tak bych si koupil malý ostrůvek a užíval bych si života obklopen děvami nevalné pověsti. Jenže Anthony je trošku jiný. Láska ho nutí vykouknout z anonymity někde poblíž své vyvolené Chiary, i když ví, že policie i mafie na tento krok čeká. Já jsem se přitom tedy celkem bavil, při sledování Sophie Marceau jsem pocítil jisté pnutí v kalhotách, ale napětí jsem si moc neužil, neboť jsem neuváženě dříve zahlédl remake Cizinec. ()

Reklama

lola3121 

všechny recenze uživatele

Parádní thriller s trochu krkolomnou zápletkou, přesto skládám hluboké koření všem geniálním uživatelům, kteří pointu odhalili v polovině, někteří dokonce po prvních 15 minutách filmu. Já jsem spíš taková naivní trubka, která se nechá scénáristou vést za ručičku až do konce, abych potom s otevřenými ústy kroutila hlavou a říkala si: "Jo tak takhle to bylo..." a pak mi to nedá, takže si to pustím znova, tentokrát už vědoucí, takže si můžu vychutnat všechny ty drobné náznaky zápletky a říkat si: "No jo, vždyť to přece bylo jasný od začátku...". A Sophie Marceau náhodou vypadá na čtyřicet dost dobře, určitě líp, než taková Anželína v pětatřiceti. Jo mimochodem ten Cizinec je prý remake tohohle filmu, takže se na něj budu muset kouknout taky (samozřejmě kvůli Deppovi, Anželínu vidět nemusím). ()

Damielka 

všechny recenze uživatele

Sice jsem tušila, z koho se nakonec vyklube Anthony, ale nevadilo mi to. Naopak se mi hodně líbilo, jakou hru spolu Sophie Marceau a Yvan Attal rozehráli, jak to mezi nimi postupně víc a víc jiskřilo a jak se z neškodně vyhlížejícího ňoumy Francise stal nebezpečně sexy a odhodlanej chlap, co má všechno a všechny na háku. Je to pěkná, francouzská krimi pohádka a když v tom nebudete hledat víc, nudit se určitě nebudete. ()

Yomega 

všechny recenze uživatele

První třetina byla nápaditá, dokázala udržet pozozornost a občas se objevily i zajímavé záběry (prášky na schodech…). Bohužel od poloviny filmu došel totálně dech a dokoukat to do konce dále hodně zabrat. Navíc Yvan Attal totálně přehrával a nebýt stále krásné Sophie Marceau asi bych to do konce nevydržel. Pro mě hodně podprůměrná záležitost…. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Okrem viacerých miest po celom Francúzsku prebiehalo natáčanie aj na Baleárskych ostrovoch, konkrétne na Ibize. (MikaelSVK)

Související novinky

The Tourist – prokletý projekt?

The Tourist – prokletý projekt?

06.11.2009

Snad ještě nikdy jsme v novinkách na tomhle webu nepsali o filmu, který by se dočkal tolika rošád na hereckých postech a režisérské židli. The Tourist je remake francouzského špionážního thrilleru… (více)

Všichni chtějí Angelinu Jolie

Všichni chtějí Angelinu Jolie

22.10.2009

Aby ne. Přesvědčila kopáním do zadku v akčním Wanted i slzením v dramatu Výměna. V létě ji uvidíme v akčním špionážním thrilleru Phillipa Noyce Salt. Agentku (akorát ne CIA, ale Interpolu) si zahraje… (více)

Cruise versus Washington

Cruise versus Washington

12.02.2009

Ode dneška můžete i v našich kinech posoudit, jestli uvěříte Tomu Cruiseovi převtělení se do nacistického důstojníka, a asi to nebude jeho poslední „zahraniční“ role. Právě totiž rokuje o roli v… (více)

Cruisův napínavý výlet

Cruisův napínavý výlet

05.11.2008

Tom Cruise v Tropické bouři předvedl, že dokáže vládnout i filmu, ve kterém účinkuje dohromady tak 7 minut. Ale potřeboval by opravdový hit. Nejlíp hned! Nový trailer k Valkyrie vypadá báječně, ale… (více)

Reklama

Reklama