Reklama

Reklama

Obsahy(1)

My Big Fat Independent Movie je bláznivá parodie, která si dělá legraci ze světově proslulých filmů jako je Memento, Pulp Fiction, Desperado, Velmi nebezpečné známosti, Amélie z Montmartru a dalších. Zamotaný příběh několika lidských osudů vytváří vtipné scény, které se prolínají v jeden příběh a navzájem se ovlivňují. (JMP Films, s r.o.)

Recenze (17)

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržala som do konca, ale len kvôli hodnoteniu. Prvých 10 minút zvedavosť, potom už len stúpajúce rozčarovanie, znechutená nuda a napokon pretrpená zívačka. Ble. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Doposud byla nejhorší parodie, z těch co jsem viděl, Disaster Movie. To se právě změnilo. Tohle bylo tak neuvěřitelně trapné, nudné. Hovadina na entou, absolutní slátanina. Málokdy se mi stane, že se u komedie nezasměju. Velké zklamání... ()

balba odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím , ale nějak jsem se u této komedie nebavila.Asi proto , že to nebyla komedie , ale filmová slátanina. ()

TO odpad!

všechny recenze uživatele

Špatná, ubohá, nevtipná, sprostá, amatérská parodie na hromadu nezávislých filmů: Pulp Fiction, Memento, Gauneři, El Mariachi, Amélie z Monmartru, Mulholland drive, Sekretářka, Pí, Hodná holka, Lola běží o život, Moje tlustá řecká svatba, Hodiny a další. Je to naprostá slátanina, ruce pryč. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Johnny Vince a Sam mají za úkol zmastit jedno loupež, přičemž putují napříč Spojenými státy a potkávají spoustu různých elementů, které jako by vypadly z nezávislých filmů ... Takže, copak to tu máme. Další parodii, která si bere na paškál spoustu filmů a jejich hlavních postav, a rádoby vtipně vše mích dohromady. Jak mám parodie hodně rád, a film už musí být hodně nepovedený, abych se nebavil, tak tady tomu dílu se to fakt podařilo. Sice se filmem prolínají spousty filmů které mám hodně rád (Memento, Pulp Fiction, Amélie z Montmartre, Desperado či Gauneři), většina z nich ale bohužel tak hloupě a nevtipně, až to bolí. Když nad tím tak přemýšlím, tak k ději mají užší vazbu snad jen Memento a Pulp Fiction, a zbytek je jen "do počtu", přičemž třeba Amélie je fakt ubohá a místo smíchu se mi chtěl brečet. A když nad tím přemýšlím ještě hlouběji, tak si ani nemohu vzpomenout, jestli jsem se při filmu aspoň zasmál -- možná snad jen v parodii Mementa a vtipných vzkazech, které si hlavní představitel popsal po těle. A to je možná to jediné co v mém hodnocení film zachránilo od odpadu...! ()

masw odpad!

všechny recenze uživatele

Blbe fory (no mozna ten na zacatku), ktere nejsou ani smesne, debilni situace hlavnich hlŕdinu (mluvici zaznamnik, zidovsky sendvic...), nudni herci.....no zkratka budete se nudit od zacatku az do sameho konce. Tenhle film nema cenu ani tech 79KC, co jsem za nej dal.... ()

latvar 

všechny recenze uživatele

Hodně špatná parodie na velké filmy jako Memento a Pulp Fiction, humor tady postrádal logiku a člověk to má po pár minutách chuť vypnout, ztráta času... 20% ()

maty1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film,se mi do ruk dostal velmi záhadným zpusobem!Šel sem si do videopujčovny pro Scary movie 4,bohužel to neměli!!!Ta velice pěkná paní (kurna to byl kus) mi doporučila právě tenhle film,,Říkala že je to podobný jako Scary movie 4,tak sem šel do toho!!!Kurva jak já tu ženskou nenávidím (čím hezčí,tím blbší) !!!za celej film sem se ani jednou nezasmál páč vubec nebylo čemu,spíš mi ukápla slza,jak tohle někdo moh někdo natočit...FUJ!!!!!!!!!!!!!! ()

Reklama

Reklama