Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medvěd grizzly Boog je zlenivělý domácí mazlík patřící laskavé lesní strážkyni Beth, s níž vystupuje na různých akcích. Bydlí v garáži, z níž má udělaný pohodlný pokojíček s koupelnou a záchodem. Jeho jediným problémem je zlý lovec Shaw, který na něj má dlouho políčeno. A právě on se nepřímo stane příčinou změny Boogova života. Osudným se mu totiž stane mladý jelen Elliot, kterého Shaw chytil. Nejprve Booga přemluví, aby ho osvobodil, a pak ho zláká k výpravě do města, která skončí likvidací místního obchodu. Průšvihy, do nichž se medvěd kvůli Elliotovi dostane, nakonec vedou k tomu, že ho Beth musí odvézt do divočiny. Jenže Boog nemá se životem v přírodě zkušenosti a příliš užitečným pomocníkem se mu nestane ani Elliot. Však jsou také místním zvířátkům jen pro legraci. Ta je však brzy přejde. Za pár dnů totiž začíná lovecká sezóna. Tentokrát však bude překvapivá. Zvířátka se pod vedením Booga a Elliota rozhodnou lovcům postavit. Vyzbrojí se vším, co najdou v ukradeném karavanu postarší manželské dvojice, připraví pasti a vymyslí řadu lstí. A Boog konečně najde své místo v životě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Asi vůbec nejpřihloupější animovaná série v celých dějinách kinematografie. Neskutečně ohraný námět spojení severoamerické divočiny s detailním vykreslením života jejích zvířecích obyvatel se ale netáhl zas tak špatně. Když pomineme poslední část, kterou odrovnal i dabing z míst, kde snad dabéři platili studiu, aby hlasy pro film zachovali, tak jsem se místy i bavil. Na rovinu můžu přiznat, že jsem se k Open Season dostal jenom z důvodu, aby můj profil nepřekypoval jen a pouze hodnotnějšími snímky. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Na začátek bych rád poznamenal, že jsem měl tu čest s dabovanou verzí, která mě skoro vůbec nenadchla, výběr dabérů silně slabý. Další na řadě příběh - stokrát omílané poučky ve stylu Shreků,Divočin nebo Za plotem jsou i tady a (nečekaně) jsou mnohem horší než tam (asi proto že už něco jako toto někdo natočil)...Nicméně není všem dnům konec, animace na úrovni, i když kvalitativně nedosahuje konkurence. A na závěr to, co je na komedii nejdůležitější, tedy gagy. Já jich tu zahlédl jen pár z nichž asi nejneodolatelnější na mě zapůsobil...ano, bobr s motorovkou. Snad další dílko dopadne lépe... ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerný animák, síce s tradičnou témou, ale zato výborne a vtipne spracovanou. Animácia síce nie je totálne top, ale to vôbec nevadí, hlavne že tu nie je núdza o srandovné postavy a ich gagy. Dá sa tu taktiež počuť aj pár dobrých hlášok. Len taký postreh - na konci som akosi nepostrehol vetu "V tomto filme nebolo ublížené žiadnemu zajacovi." ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Pohodový animovaný rodinný film, který pobaví a potěší. To je zhruba tak hodnocení tohoto filmu. Zvířátka mám rád, a tak se na jakýkoliv film s nimi rád podívám. A tohle byla docela zábava. Co se týče animace, tak ta se mi velmi líbila, a jakmile mi sedne u animovaného filmu animace, tak už mne pak od takového filmu jen těžko něco vyruší. Tady byl navíc velmi zajímavý a vtipný děj, některé scénky či hlášky byly velmi vtipné a docela jsem byl i zvědavý, jak celý příběh dopadne. Prostě pohodová záležitost pro chvilky odpočinku. Navíc jsem si hlavní protagonisty zamiloval, medvěd Boog a jelen Elliot byla opravdu milá a roztomilá zvířátka a kdybych mohl, tak bych si je možná i pořídil domů. Takže za sebe říkám, že jsem docela spokojený a tenhle animák mi sednul a líbil se mi. Ale nijak to nepřeceňuji, protože ač to považuji za dobrý animák, tak není o mnoho lepší než jiné animáky, takže hodnotím průměrnými třemi hvězdičkami, ale svou kvalitu tenhle film jistě má a své diváky si určitě najde. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Pytel s animaky se roztrhl, ba dokonce praskl ve svu. V tomto mori se Open season ztraci. Neni to zadnej propadak, ale ani nevycniva. Chyby tomu nejakej vyraznejsi napad, neco co by dokazalo tento snimek zvyditelnit. Vcelku slusna zabava, ale co se tyce animaku, jsou tady daleko vetsi naroky na zabavu a animaci. Oboji se drzi v prumeru, jako by se tvurci nedokazali rozjet naplno, vzdyt animaky nabizeji nekonecnou moznost fantazie a improvizaci. Proc se tedy drzet konvenci a zazitych stereotipu? Takhle jen slabej prumer. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • Všechny obchody ve městě byly pojmenovány podle lidí, kteří se podíleli na tvorbě filmu. Režisérům Rogeru Allersovi a Jill Culton připadl obchod s obuví. (D3VIL)
  • Oba herci, kteří propůjčili hlasy hlavním postavám, účinkovali v minulosti v úspěšných sitcomech televize Fox. Martin Lawrence (Boog) měl show nazvanou jednoduše Martin (od r. 1992) a Ashton Kutcher (Elliot) hrál ve známém seriálu Zlatá sedmdesátá (od r. 1998). (imro)

Reklama

Reklama