Reklama

Reklama

Vesmírný lovec: Dobrodružství v Zakázané zóně

  • USA Spacehunter: Adventures in the Forbidden Zone (více)

VOD (1)

Odstartujte napínvé kosmické dobrodružství s Peterem Straussem jako galaktickým námezdným lovcem, kterého ohrožuje mechanický šílenec. Píše se rok 2136 a Wolff (Strauss), který zachytí nouzový signál souhlasí s tím, že zachrání tři překrásné mladé ženy z planety zachvácené morem. Když jsou ale ženy uneseny “pochopy“ zvrhlého Overdoga (Michael Ironside), napůl člověka a napůl stroje, který ovládá celou planetu, Wolff startuje a vydává se na divokou, urputnou honbu plnou nebezpečí a fantazie. Postaví se nejrůznějším monstrům a mutantů, a okolnosti ho nakonec svedou dohromady s Niki (Molly Ringwald), odvážnou tulačkou, která souhlasí s tím, že ho doprovodí do Overdogova království železného šrotu. Wolffovy hrdinské činy v Zakázané zóně jsou nabité nadpřirozenou napínavostí a takovými zvláštními efekty, které každého zaručeně oslní. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (45)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Totální píčovina s dost trapnejma maskama (všichni ti obyvatelé planety, bože kdo dělal masky), otravným hlavním hrdinou, který se snaží napodobovat Indyho, záporákem, u něhož nechápete, že ho už někdo jiný dávno nesvrhl a nic moc sexy Molly Ringwald (její čas teprve přijde). Suma sumárum klasické béčko, které bych možná měl i trochu rád, kdybych ho viděl v dětství. Jenže neviděl, takže víc než dvě hvězdy si to rozhodně nezaslouží. A zdejší hodnocení 63%? WTF? Když to srovnám s jinými filmy, které mají podobné hodnocení, tak musím žasnout. Pro mě tak 35%. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Krásné kulisy, parádní masky, fajnové triky. Příběh je takové ukázkové sci-fi dobrodrůžo často nápaně připomínající některé známnější kousky. Trošku se to táhne, nejde o nic významného či naprůměrného, ale já mám prostě vždycky radši hezky vypiplaný poloumělecký trash než ploché áčko hrající na jistotu..no a tak tomuhle sympatickému kousku velkoryse vpálím čtyřku. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Keby sa ma niekto spýtal, prečo mám rád béčka, asi by som mu odporučil tento film. Tento film je totiž priam výstavné béčko. Lacné, zle urobené, kopírujúce všetko okolo (už úvodná melódia vykráda Hviezdne vojny), tupé, vtipné, zábavné, úžasné. Už iba to, že Michael Ironside a Molly Ringwald hrajú spolu v jednom filme o niečom vypovedá. Celý čas čakáte, že tá absolútne konvenčná romantická zápletka vyústi do niečoho a ono nič. Celý čas čakáte na záverečný súboj a on nielen, že netrvá ani dve minúty, ale v podstate je úplne o ničom. Celý čas čakáte na aspoň jedinú vážnu scénu a nakoniec je to celé iba také malé papundeklové rodinné sci-fičko o týpkovi, ktorý rád mučí pozemšťanky. Z môjho pohľadu jediná výčitka patrí ratingu. To eRko sa samé ponúkalo. Guilty pleasure. Doomsday osemdesiatych rokov, akurát neporovnateľne zábavnejší, s nepopísateľnou výpravou. Hrozne hustá haluz. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Tuhle planetu zbožňuju." Klasická postapokalyptická sci-fi z osmdesátek. Slabší scénář se snaží utáhnout diváka na atmosféře. Kosmická planeta plná mutantů, divných lidí a špinavého šrotu. Triky a efekty po letech působí dost rozpačitě. Líbil se mě ale vykonstruovaný tyranský cyber vládce Overdog. Peter Strauss v hlavní roli je sympatický. Fanoušek tohoto žánru by neměl vynechat. 6/10 ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Pův. komentář 22.3.2009: Klasické béčko z 80. let, které však kombinuje moje oblíbené sci-fi subžánry - vesmírné a postapokalyptické sci-fi. Začínáme ve vesmíru, odkud se drsný hlavní hrdina přesune brzo na zničenou planetu, plnou mutantů, příšer, ovládanou kybernetickým Overdogem a jeho poskokem Chemikem. V kanálech tu žijí amazonky, uctívající obřího hada, co vypadá jako Goauld, je tu sympatický černoch s buldozerem a mladá otravná parťačka a ve finále je perfektní překážková dráha.. Celkem dohromady pěkný guláš, ale dobře se to sleduje, má to takový klasický fantasy rámec putování do pevnosti zlého čaroděje a jeho zničení. Víc jak na tři to ale není, je to sice lepší béčko, ale jenom béčko. EDIT 2024: Vesmírná loď, androidi i kyberlidi, lasery, postapokalyptická planeta, vozítka (úžasná), amazonky, příšery, zmutovaní lidi, pevnost záporáka plná pastí (laciná). Pejsek s kočičkou vařili a uvařili absolutní brakové béčko... ovšem béčko se sympatickými postavami, nenudící a proklatě zábavné. Je to opravdu přesně na 3*, ale bavil jsem se od začátku do konce. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama