Reklama

Reklama

Suwingu gâruzu

  • Japonsko スウィングガールズ (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina študentiek navštevuje letné doučovanie a očividne to žiadnu z nich nebaví. Na škole pôsobí dychovka, ktorá sprevádza na zápasoch miestny baseballový tím. Celá kapela však po konzumácii obeda skončí s otravou v nemocnici. Zostane jediný zdravý člen, hráč na činely, ktorému sa obed neušiel a musí zostaviť čo najrýchlejšie novú kapelu. To je šanca pre študentky, ktoré sa tak môžu vyhnúť úmornej nude spojenej so štúdiom matematiky. (Hogun)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

emma53 

všechny recenze uživatele

Swing miluju a ještě, kdyby k tomu byl tanec, tak jsem naprosto spokojená. Japonské filmy moc neznám, ale byla jsem mile překvapená. Vtipné, svěží, pohodové a děvčatům jsem od začátku fandila i když bylo předvídatelné, jak to skončí. A souhlasím s tím, že ta scéna s kancem byla super. Závěr mě nadchnul a tak dávám jasnou ****: ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Co donutí partu japonských puberťaček k prodeji svých značkových hadrů? Asi se budete divit, ale důvodem k této oběti je jazz. Nakoupíme trumpety a saxofony a jdeme swingovat! Rozpustilá a hodně fajn japonská komedie, ve které, ačkoliv v ní kraluje skupina děvčat ve školních uniformách, absentuje jakékoliv sexuální napětí a přímo z ní čiší pohoda. A ke konci to holkám swinguje jedna radost :-) ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

4* jsou moc, ale bylo to takové jednoduché, nenáročné, nevinné, lehce vtipné, lehce naprůměrné. Líbily se mi postavy, jejich minizápletky, obecně asijská nevinnost. Škoda, že při koncertu moje nadšení opadlo, snad proto, že byl buď špatně nazvučen beo šlo o playback. # příběh 6 | hudba 7 | humor 4 | akce 0 | napětí 2 | pustil bych si znovu 6 ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Moooc dobrý, vážně, super komedie. Bavil jsem se od začátku do konce. Naprosto Vás to pohltí a budete se furt smát. Humor je nenáročný, což ale neznamená, že by film nesplňoval svůj účel. Nejde o žádnou hlubokou intelektuální baštu, ale na to já teď seru. Prostě se občas chci bavit a tenhle filmeček je k tomu stvořený. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Místy "uletěný" film (jedna scéna za všechny: "hon" na kance), chvílemi poetický (duet saxofonu a kláves u kanálu) až romantický (závěr scény koulování), neustále velmi živelný (scéna s figurínami ve výtahu). Přestože nemusím občasnou asijskou "ufňukanost" (a určité dějové zvraty je třeba přijmout s rezervou), pozitiva převažují a já dávám 4*. Bez pocitu nadhodnocení. Jednoduchý příběh, neotřelé a svěží zpracování. ★ Film, který chci pustit své dceři. ★ Dopsáno za několik dní: Dcera viděla, sama od sebe řekla, že se jí líbilo :). ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Na propagáciu filmu sa herec a herečky zúčastnili niekoľkých živých koncertov v Japonsku a USA. (pivo)
  • Juri Ueno, představitelka Tomoko Suzuki, která se díky filmu naučila hrát na tenor saxofon, zúročila své umění i na dvou albech, které vydala jako hudebnice a zpěvačka. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v japonské Yamagatě. (Terva)

Reklama

Reklama